Van még valaki rajtam kívül, aki undorodik a mai fiataloktól?
Figyelt kérdés
Mindenki elvan,hogy így mennek bulizni,úgy mennek bulizni,egész héten azt hallgatom suliban,hogy "jaj,de beb*sztam,láttál?ott voltam a diszkó mellett és okádtam"(a lényeg,hogy sokszor lányok mondják)...meg,hogy hány csaj/pasi volt meg nekik a hétvégén,ki volt az új áldozat..ezzel meg azzal smároltak,stbstb...
Minden szünetben zenét hallgatok,mert rohadtul nem érdekel emezeknek a jó kis történeteik,de még így is sok mindent meghallok akaratomon kívül...
Az egész kedvemet elveszik a bulizástól,diszkóba nem is járok,hanem barátaimmal elmegyek kávézóba,vagy csak simán a városba sétálni...inkább érzem jól magam a barátaimmal,mint tömegnyomorban részegen fetrengjek.
Van még valaki,aki így gondolja?
16/l
2013. dec. 4. 21:08
11/12 A kérdező kommentje:
Szoktam járni diszkóba,csak ritkán,de nem azzal van nekem gondom,hanem,hogy milyen szexuális életet élnek o.o ezzel se lenne gondom,ha nem kellene ezt hallgatnom minden nap,mert olyan egy indiszkrét osztálytársaim vannak,hogy csak nézek...van egy jó pár évvel idősebb nővérem,tőle hallottam már,hogy a korabeliek mit csináltak,csak az a baj,hogy az idő múlásával csak rosszabb lesz xd
2013. dec. 5. 20:11
12/12 anonim válasza:
Légy büszke magadra, hogy Te nem vagy ilyen,az idő majd Téged igazol és a gyerekeidnek is jó példa leszel, mert valószínűleg a Te gondolkodásmódodat fogják követni, mivel majd így neveled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!