Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért visel meg Paul Walker...

Miért visel meg Paul Walker halála?

Figyelt kérdés
Jó pár filmjét láttam már, köztük a Halálos Iramban részek még a mai napig is a kedvenc filmjeim. De például Michael Jacksont is szerettem, de amikor ő hunyt el, kicsit rossz volt, ennyi. Paul Walker viszont nagyon hat rám. Mintha egy közeli családtag lett volna. Nem csak én vagyok vele így, hanem jó pár ismerősöm is. Szerintem azért, mert egy rendkívül jó ember volt, amit még a halála előtt is tudtam. Megbecsülöm az ilyen embereket, de az ő halálát mégis nagy rosszul tudom elfogadni.

#Paul Walker #megviselés #miért visel meg
2013. dec. 4. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elszomorít, furcsa így visszagondolni rá hogy szinte végigkísérték a filmjei a felnőtté válásomat.

Nagy kár érte, jó arc volt.

Tegnap olvastam róla azt a cikket hogy az irakban szolgált katonának titokban megvette az eljegyzési gyűrűt amit kinézett a menyasszonyának, csak nekik nem volt rá elég pénzük.

Csak most mondta el ez a pár a történetet, mert Paul megkérte őket hogy ne reklámozzák. Ez nagyon megérintett engem.

Hát kérem ezek után nem akarok ilyet olvasni hogy ez is csak egy gazdag volt aki meghalt és kész...

Amy Winehouse is csak egy kis gazdag sztár volt, de ő biztos nem tett volna ilyet mert kokóra költötte mindenét. Meg is lett az eredménye, nem is sajnáltam egy percig sem.

2013. dec. 5. 18:33
 12/17 anonim válasza:
100%
Én is így érzek, nagyon megvisel és őszintén... nemtudom hogy miért de minden nap eszembe jut
2013. dec. 7. 18:18
 13/17 Kiki555 válasza:
100%
Minden nap mikor felmegyek Facebook ra minden ismerősöm újra és újra kirakja én meg újra és újra elolvasom és ezt már nem bírom.Nekem ilyen volt mint a tatám halála de a tatámat ismertem de öt meg nem és ez a furcsa.Eddig láttam 1 2 filmjét de nem ismertem.Szerintem azért hat meg ennyire mert sok jót tett meg az ilyen ember mint ő nem érdemli meg a halált mert épp egy jótékonysági eseményröl ért vissza és a barátja Roge Rodas megkére mennyen el vele egy körre az új verdájával ő meg hátrafordult és azt mondta az apjának "öt perc és jövök".Abbol az öt percből egy élet lett.Nagyon szerette az állatokat tanult tengerbiológiát és másokon segített.Az ilyen ember mint Paul Walker nem érdemli meg a halált.Nagyom sajnálom a családját a lányát és a barátnőjét.R.I.P Paul Walker nyugogy békében
2013. dec. 7. 20:23
 14/17 anonim válasza:
100%
Rám is rettenetes hatással van. Napi szinten tépelődöm Vele. Nyilván ez a borzasztó halálmód is fokozza a hatást. Aztán a média is rásegít az olyan hírekkel, hogy még életben volt a becsapódáskor... Biztos "jobb" a tudat, hogy még szenvedett is.. :-(
2013. dec. 8. 10:20
 15/17 anonim válasza:

12-04 10:29: Na a tipikus iq fighter archetípus itt is megszólalt.. Kíváncsi lennék, te megsiratsz-e minden egyes éhenhalt afrikai gyereket a nap 24 órájában. Vagy ha lenne egy hír, hogy Mbita Mukantagara 14 éves ismeretlen kisgyerek tegnap este éhenhalt Etiópiában, akkor mennyire hatódnál meg ettől

Egy ok, hogy miért is gyászolják annyian:

[link]

2013. dec. 8. 12:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Valaki még bánkódik miatta? Én még mindig..:'( !! Paul, Nyugodj békében! Egy legenda vagy! Hollywood összes sztárjait megszégyenítően álltál hozzá mindenkihez!

Jó helyen vagy ebben biztos vagyok.

2016. jan. 30. 21:59
 17/17 anonim válasza:

"Sajnos az életben

Semmisem úgy történik, ahogy a filmekben."

-Paul Walked

2016. júl. 3. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!