Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért visel meg Paul Walker...

Miért visel meg Paul Walker halála?

Figyelt kérdés
Jó pár filmjét láttam már, köztük a Halálos Iramban részek még a mai napig is a kedvenc filmjeim. De például Michael Jacksont is szerettem, de amikor ő hunyt el, kicsit rossz volt, ennyi. Paul Walker viszont nagyon hat rám. Mintha egy közeli családtag lett volna. Nem csak én vagyok vele így, hanem jó pár ismerősöm is. Szerintem azért, mert egy rendkívül jó ember volt, amit még a halála előtt is tudtam. Megbecsülöm az ilyen embereket, de az ő halálát mégis nagy rosszul tudom elfogadni.

#Paul Walker #megviselés #miért visel meg
2013. dec. 4. 00:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, mindenesetre az nem normális ha egy Hollywoodi színész halála olyan mintha családtag lett volna, holott nem is ismerted, max a szerepeit láttad.
2013. dec. 4. 00:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzek vele kapcsolatban..számomra hihetetlen,hogy meghalt..
2013. dec. 4. 00:54
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg azért, mert sztárokkal ritkán történik ilyesmi. Mindig csak túllövik magukat valami szerrel, vagy betegségben halnak meg. Ő meg csak úgy puff, meghalt.
2013. dec. 4. 00:55
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért, aki túllövi magát az nem csak úgy hal meg hogy "puff" hanem hogy "piff"?
2013. dec. 4. 01:10
 5/17 anonim ***** válasza:
Senki sem élhet örökké.Akárki akármikor meghalhat,attól hogy nem vagy rá felkészülve és nem gondolsz erre,simán megtörténhet.Egyébként nekem is szarul esett :(
2013. dec. 4. 01:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak arra rátudsz, hogy túllőtte magát, így járt, de ilyen hirtelen baleset elég ritka.
2013. dec. 4. 01:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert érzelmi tölteted van filmnézés közben, akciójeleneteknél például izgalmi állapot, adrenalin, vicceseknél nevetés, dopamin, szomorúaknál is, a filmzene is érzelmeket vált ki. Sok érzelem társul hozzá az arcához, karakteréhez, pont úgy, mint olyan emberekkel, akikkel sokat élsz együtt.
2013. dec. 4. 01:33
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom most jöttél igazán rá, hogy a filmjei hazugságok voltak. Olyan értelemben, hogy a filmben is ugyanúgy sportkocsikkal száguldozik, de ott mindent túlél. Az élet meg nem ilyen. Az első hiba is végzetes lehet.
2013. dec. 4. 06:43
 9/17 anonim ***** válasza:
14%

ez csak egy gazdag volt a sok közül,és azokat az embereket nem érzed közelinek akiket afrikában lemészárolnak, csak azért mert falvakban élnek...? hm?

naponta százával...a háborús övezetekben, vagy mikor a döglött kutyákat meg állatokat eszik az afrikai szegény gyerekek, meg indiában kalkuttában a szemétdombokon emberek élnek, és onnan öltöztetik a gyerekeket, meg onnan keresnek enni valót?

2013. dec. 4. 10:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Már ilyen fiatalon is rengeteg dolgot tett, meg amit egy átlag ember 80 éves koráig élve sem fog elérni

- szép ember volt

- világsztár

- tehetség

- nagy szív

- és úgy látszik szerette az éltet is

- Örökéletű a filmjei révén.

Minden alkatrésze meg volt ahhoz, hogy azt a kevésnek tűnő életét úgy élje, hogy semmit se bánjon meg ami adatott neki és amit megpróbált.. (legalábbis ezt gondolom róla)

OFF: Ha választhatnál, élsz 80 évig, vagy élsz 20-30 évvel kevesebbet, hogy beírd magad a történelembe? (legyen az filmtörténet, irodalom, művészet, vagy egy hősi halál) mit választanál ?

2013. dec. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!