Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A katolikus vallás ki fog halni?

A katolikus vallás ki fog halni?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebben járnak misére, többnyire csak öregek, Ha ők meghalnak mi lesz. Pap is egyre kevesebb van. Az emberek örülnek ha otthon vannak vasárnap, nemhogy még misére járjanak. Mi a véleményetek.
2013. nov. 30. 15:01
 1/7 anonim válasza:
Én ezt pont fordítva látom.
2013. nov. 30. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mint a tied.

hazugsag meg hitegetes helyett inkabb haverral tarsalgok abban a keves szabadidoben.

megis mit vartok mikor a keves jobarattal is majd elhidegelunk meg misen jopofizzak...

ingyen wifi sincs :)

2013. nov. 30. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem. Kezd elegem lenni, hogy fél óránként harangoznak a templomban. (itt van mellettünk -.-)
2013. nov. 30. 15:27
 4/7 anonim válasza:
57%
Nagyon remélem.
2013. nov. 30. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én rengeteg fiatalt szoktam látni a templomban, igenis szép számmal vannak/vagyunk.
2013. nov. 30. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hiába van sok fiatal a templomban, azt már csak azért csinálják, mert muszáj nekik, amúgy rohadtul nem hisz senki semmiben, sőt, szerintem a templomba járóknak több mint a felének fogalma sincs arról, hogy milyen vallású, csak annyit tud, hogy keresztény. :D Én be nem teszem a lábam a templomba, mert a vallás baromság.
2013. dec. 1. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan elvben kötelező lenne misére járni a közösség miatt, de ma már nincs közösség, így nem csoda, hogy egyre kevesebben vagyunk jelen.

Egyébként a Bibliában is benne van, hogy ne féljetek, ha egyre kevesebben lesztek, mert ez azt jelenti, hogy aki marad, az tényleg hívő, és nem csak megszokásból tartozik az egyházközséghez.

2013. dec. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!