Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyit számít ez? (lent)

Mennyit számít ez? (lent)

Figyelt kérdés

Sokszor hallunk ilyen bűvös szavakat, mint "kisugárzás" meg "önbizalom". A jelentésüket mindenki tudja, de elképzelni már nehezebb, főleg, ha az embernek nincs belőle. Azt mondják, sokszor nem is tudjuk, hogy a kellemetlen dolgok hátterében ezek, vagy inkább ezeknek a hiánya áll.

Például ha egy önmagában nem bízó embernek van valami negatív tulajdonsága, akkor az sokkal hamarabb lesz a környezete számára idegesítő, mint egy ugyanazzal a hibával rendelkező, önmagát elfogadó ember esetében.

Én csak azt nem értem, miért? Ha én mindig este mosogatom el a reggeli cuccot (csak egy példa. amúgy nem hagyom ott sosem) és ez a lakótársaimnak nem tetszik, akkor egy "jobb kisugárzású" ember esetében ez miért kisebb "bűn", és én miért kerülök rögtön a házi törvényszék elé?

2013. nov. 22. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nehezebb egy puffogó morgópokróccal szót érteni.
2013. nov. 22. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
A jó kisugárzás alatt, magabiztos, határozott, domináns értendő és egy domináns embernek nehezebb ellent mondani, mert az ember tudat alatt valahol mégiscsak fél, tart a dominánsabb, erősebb társától, így nem mer ellenszegülni neki. Míg egy mulya, határozatlan, gyenge/gyengébb kisugárzású emberre rá lehet erőltetni az akaratunkat, mert akkor mi vagyunk a domináns fél.
2013. nov. 22. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ember lelkivilága kiül az arcára, a tekintetébe. Az, hogy mikor mosogatsz, nincs az arcodra írva, de lehetnek a trehányságnak más jelei is, amelyek viszont meglátszanak az emberen.

Az első válaszadó rátapintott a lényegre: ha valaki folyton nyafog és problémázik minden miatt, az kiül az arcára, és nem teszi rokonszenvessé - a te szavaiddal élve negatív kisugárzást kölcsönöz az illetőnek. Ennek az ellenkezője is igaz: ha valaki ŐSZINTÉN boldog és kiegyensúlyozott, attól pozitív kisugrázása lesz. Nincs ebben semmi varázslat, egyszerűen csak látszik az ember arcán, hogy épp boldog-e, és a morcos alakok nem valami megnyerőek.

2013. nov. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!