Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gáz, hogy sakkozom?...

Miért gáz, hogy sakkozom? Abbahagyjam szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek sakkozni, de a suliban ezért mindig kigúnyolnak, hogy sakkfej, kocka, és belémkötnek... Mit csináljak? Hagyjam abba? Akkor jobb lesz? Szerintetek?

2013. nov. 12. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagynád abba ha szereted, szard már le más mit mond
2013. nov. 12. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha abbahagyod nem fognak szekálni, vagy találnak rá másik okot. Jó nagy csicska osztálytársaid vannak. A sakk hasznos sport. Ez alapján dönts.
2013. nov. 12. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket és ne hagyd abba, sokkal hasznosabb és értelmesebb időtöltés, mint pl az egész napos facén lógás. Amúgy meg, ha abbahagyod, akkor mással fognak beléd kötni.
2013. nov. 12. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, főleg ha szereted. Ha abbahagyod, akkor sem biztos, hogy nem cikiznek vele ezután is, illetve úgyis találnak mást, ha nagyon akarnak.
2013. nov. 12. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Abbahagyni?! Felejtsd el gyorsan! Végre egy értelmes ember értelmes hobbival. A sok prolival meg ne törődj, nem lehet mindenkinek megfelelni, és nem is mindenkinek érdemes.
2013. nov. 12. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
az a gáz h pár gyökér miatt abbahagynád azt amit szeretsz.nem vagyok nagy játékos,de én is nagyon szeretem,értelmes kikapcsolódás... szólj vissza,álj ki magadért!
2013. nov. 12. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Énis sakkoztam versenyszerüen szóval nehagyd abba,ne akarj nekik megfelelni..
2013. nov. 13. 14:51
 8/10 ghost12 válasza:
Ne hagyd abba! A sok csicska ha van olyan amelyiket megtudod verni verd meg amugy meg ez nem jó ötlet a megverés de szard le őket lehet hogy csak irigykednek rád vagy csak simán ilyen hülyék
2013. nov. 13. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy másik szempont: én is sakkozom, mégse gúnyolnak, mert nem viselkedem jellemzően kockaként. Lehetsz úgy is okos, hogy azt szinte észre sem veszik. Én ezt javaslom! Ott kell élni az embernek az eszével, ahol annak helye van. Ha nem akarsz kiközösülni, akkor vagy keress kocka társaságot, vagy keress nem kockát, és illeszkedj be! Azért a barátaid megválasztásánál persze ezer más szempont is lehet, pl. hogy a barátod ne fikázzon le azért, amit szeretsz!
2013. nov. 14. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
megis mi a baj veled? abbahagyni a sakkozast? soha amig szereted! amugy szerintem azert csufolnak mert ettol lehet hogy "unalmasnak" es "tul okosnak" tunhetsz. pedig en se vagyok kocka megis imadok sakkozni (bar a malom mindig is jobban tetszett) csak sajnos mar nincs ra idom :/ es ne az emberek szabjak meg hogy mit csinalj! legyel ra buszke hogy szereysz sakkozni (mondjuk szamomra mindig is atlagos, megszokott jatek volt, nem is hallottam meg rola hogy valakir emuatt csufolnak) en mindent amit szeretek "kiorditom" a vilagba igy az emberek mar csak gratulalnak hogy jaj de jo meg ilyenek :))) vagy csakugy el vannak es nem foglalkoznak vele...
2014. febr. 11. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!