Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Úgyérzem a barátaim elárultak....

Úgyérzem a barátaim elárultak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztályban van egy lány, aki nagyon goromba velem, pedig semmit nem csináltam neki. A legjobb barátnőm neki is az, és ő nem áll ki senki mellett. A goromba lány mindig elhúzza tőlem, ha beszélni kezdünk. Az egyik fiútól az osztályban azt hírt kaptam, hogy az egyik legjobb barátnőm a hátam mögött kibeszél a régi legjobb fiúbarátommal. Persze nincs rá bizonyítékom. :( Nem tudom, mit gondoljak, hogy mit tegyek... Szerintetek?

2013. okt. 26. 10:38
 1/8 anonim válasza:
Szard le a sok ketszinut es keress olyan batarokat akik megerdemlik a tarsasagod
2013. okt. 26. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de egy sincs az osztalybol olyan.
2013. okt. 26. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem csak osztályon belül lehet barátkozni. :)
2013. okt. 26. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves ismeretlen kerdezo. Ezzel a problemaval en s kyzok,ne erezd egyedul magad,nekem is nehez......
2013. okt. 26. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
*kuzdok
2013. okt. 26. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem osztalytarsakkal nem konnyu, mert a szlovakok nem szeretnek magyarokkal... a sulibol meg van egy 3 evvel fiatalabb baratnom. A feljebbiek meg minket 8.-osokat pisisnek vesznek. :(
2013. okt. 27. 16:29
 7/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, ők is voltak pisisek legyél azzal a lánnyal akivel jól érzed magad iskolán belül sem muszáj barátkozni biztos rengeteg olyan lány, fiú van akikkel jól kijöhetnétek. Lépj be valamilyen klubba :)
2013. okt. 27. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megfogadom :)
2013. okt. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!