Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem fogad el senki?

Miért nem fogad el senki?

Figyelt kérdés
A "haverjaim" aztmondják mindent elhülyéskedek és egy nyomorék vagyok... :( Tudjátok én vagyok az a szemüveges bénázós hülyegyerek akivel mindig ki lehet ba***i...és meg is teszik tehát én nem akarok ilyen lenni. 14/f
2013. okt. 15. 23:48
 1/4 anonim válasza:
100%

Azért nem fogad el senki, mert te sem fogadod el saját magadat bármennyire is szeretnéd ezt bizonygatni.

Alapvetően azért nem fogadnak el, mert a hasonló emberek megtalálják egymást és ez azt feltételezi, hogy a véleményük is hasonlít valamennyire. Te pedig más vagy és ez már pont elég ahhoz, hogy kinézzenek. Ennek tetejébe semmit sem mutatsz amivel bebizonyítanád nekik, hogy értékes vagy akár még náluk is értékesebb figura vagy. Az, hogy te vagy a bohóc csak azt erősíti, hogy őket szolgálod ki, tehát ők vannak felül te pedig alul. Másrészt pedig ezzel kompenzálod azt, hogy nem lenne elég az, hogy ha csak úgy léteznél amilyen te vagy és ez pedig önbizalomhiányt és alacsony önértékelést sejtet. Megfelelési kényszered van az irányukban és ez nyilvánvaló.

Szóval lássuk csak:

- nem vagy olyan mint ők

- te szórakoztatod őket (te teszel értük, ők vannak felül)

- plusz számukra negatív dolgok ('béna' vagy, szemüveges)

- ki lehet veled baszni, mert hagyod

= függsz tőlük, lemész kutyába

Ahhoz, hogy ez ne így legyen meg kellene változnod és pár dolgot mutatnod ami benned van.

Mert ezekre van szükséged: önbizalom, önbecsülés, magabiztosság sikerélmények, elfogadás, tisztelet. Ha elkezded egyik a másik után jön. (pl a sikerélményeid másokban tiszteletet parancsol)

Akinek ezek megvannak azok általában karizmatikus emberekké válnak akik felül vannak, nem pedig alul és neked is ez kell, hogy a céljaid között legyen.

A fenti dolgokkal pedig nem azt mondom, hogy legyél olyan mint ők, mert akkor örökre szolga maradsz.

A legjobb ha azokra a dolgokra koncentrálsz amiben jó vagy de nem hanyagolod el azokat a területeket sem amikben nem, és fejleszted magad minden területen.

Kezdésnek kiállhatnál magadért mert a csicskavért mindenki 1 pillanat alatt kiszagolja. Nyugodtan állj fel nekik, hogy kapjanak már a fejükhöz, ha kell üvölts velük, hitesd el velük, hogy simán felborítod őket ha sokat szarakodnak. Úgysem fog elfajulni odáig ...

2013. okt. 16. 00:05
 2/4 anonim válasza:
100%
Nem az a baj, hogyha szórakoztatod őket. Az oké, de legyél néha komoly is, ne csak hülyülni lehessen veled. Szerintem az lehet a baj, hogy nincs önbizalmad. Ez úgyis változni fog, de valami sport, vagy értelmes időtöltés segíteni szokott.
2013. okt. 16. 01:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hogyan dudjam meg hogy miben vagyok jó ha eddig semmiben sem voltam jó?
2013. okt. 16. 15:09
 4/4 anonim válasza:
100%
Kérdezgess másokat, hogy szerintük miben vagy jó. Ismerd meg saját magadat. Kezdj el olyan tevékenységet, amiben idővel jó leszel, és sikerélményeid lesznek.
2013. okt. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!