Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Adott egy gomb, amelyet ha...

Adott egy gomb, amelyet ha megnyomsz, rögtön eltűnne egy, a közéletet uraló, roppant idegesítő magyar celeb a földről. Többet sose látnánk, még a memóriánkból is kitörlődne, stb, stb. Milyen gyakran nyomkodnád a gombot?

Figyelt kérdés

#celeb #fuck'em
2013. okt. 12. 12:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ha összeadogatnám mennyit tévézek egy év alatt, 8 órahossz alatti érték jönne ki. Ettől függetlenül más emberek annyit beszélnek ezekről a sz.arokról, hogy akaratlanul is kívülről fújom mindet.
2013. okt. 14. 07:58
 22/25 anonim ***** válasza:
akkor őket kéne inkább megnyomni...
2013. okt. 14. 08:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Én remekül megoldom ezt gomb nélkül is, ugyanis ezek a celebek semmi olyasmit nem csinálnak, ami miatt megragadnának a memóriámban.
2013. okt. 26. 03:34
 24/25 anonim válasza:

Én csak azt nem élvezem, hogy itt mindenki utálja őket, de amikor arról van szó, hogy mennek a TV-be akkor ó hát azért ezt még megnézem, ne is mondja nekem senki, hogy nem így van, mert qurvára így van.

Én már kb. 3 éve nem nézek TV-t nekem nem fogják mosni az agyamat, se a propaganda se a divat, se a celebek, de bekaphatják az X-Faktorukat meg mindenüket és ezt nem csak a magyar TV nek üzenem, hanem világszinten a TV-nek, néha nézek dokumentumfilmeket, mást csak amit én letöltök magamnak azt. Reklámot már tényleg nem láttam 3 éve XD, bekaphatja a divat, a TV, minden.

Éljen a hard rock és a metal! \m/

2013. nov. 18. 22:16
 25/25 anonim ***** válasza:

"Éljen a hard rock és a metal!"

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek...

De a Föld az ovális, így jó lesz nekünk a metál is !!! :D

2013. nov. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!