Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Adott egy gomb, amelyet ha...

Adott egy gomb, amelyet ha megnyomsz, rögtön eltűnne egy, a közéletet uraló, roppant idegesítő magyar celeb a földről. Többet sose látnánk, még a memóriánkból is kitörlődne, stb, stb. Milyen gyakran nyomkodnád a gombot?

Figyelt kérdés

#celeb #fuck'em
2013. okt. 12. 12:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nahát, én h.ülye meg még azt hittem, kapom majd az oltásokat, hogy dehát ezek rendes, dolgos, szorgalmas emberek, akik hasznos közösségépítő munkát végeznek, és mégis hogy merem....
2013. okt. 12. 13:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Én a házmesternét nyomom meg minden nap. És higgyétek el, a csúcson elfelejtek minden celebet.
2013. okt. 12. 13:20
 13/25 anonim ***** válasza:
nekem van egy ilyen távirányítóm, azt csinálok ezekkel amit akarok.
2013. okt. 12. 13:45
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát igen, ott a TV-n a gomb :D

De ha tényleg létezne ilyen... hát akkor valszeg pár napig eljátszadoznék vele.

2013. okt. 12. 19:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Kb. 10-15x megnyomnám. Utána nem nyomkodnám, mert mindenki idegesítő valakinek, és akkor az összes magyar celeb eltűnne, és akkor meg mi lenne Magyarországgal? Még kevesebb esélyünk lenne, hogy megismerjenek.
2013. okt. 12. 20:22
 16/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha így gondolkodsz, minek nyomnád meg egyáltalán? Elvek nélkül nem szabad gyűlölködni, meggyőződéssel kell valamit utálni, ott viszont nincs helye kivételezésnek.
2013. okt. 13. 09:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Akkor miért voltak kivételezett zsidók?
2013. okt. 13. 10:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Honnan a f.rancból tudjam? Egyébként sem tervezek celebholokausztot, csak kíváncsi voltam arra, komázza-e az átlagpolgár ezeket a televíziós balf.aszokat.
2013. okt. 13. 16:20
 19/25 anonim ***** válasza:
pedig van n iggerceleb.
2013. okt. 13. 16:22
 20/25 anonim ***** válasza:

személyes véleményem: aki nem szereti néze azt amit szeret.

sose fogom megérteni miért az a téma mit nem szeretünk, s miért azt nézzük. nem értelmesebb azt nézzni amit szeretünk s utána arról beszélni??

2013. okt. 13. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!