Adott egy gomb, amelyet ha megnyomsz, rögtön eltűnne egy, a közéletet uraló, roppant idegesítő magyar celeb a földről. Többet sose látnánk, még a memóriánkból is kitörlődne, stb, stb. Milyen gyakran nyomkodnád a gombot?
Figyelt kérdés
#celeb #fuck'em
2013. okt. 12. 12:51
11/25 A kérdező kommentje:
Nahát, én h.ülye meg még azt hittem, kapom majd az oltásokat, hogy dehát ezek rendes, dolgos, szorgalmas emberek, akik hasznos közösségépítő munkát végeznek, és mégis hogy merem....
2013. okt. 12. 13:18
12/25 anonim válasza:
Én a házmesternét nyomom meg minden nap. És higgyétek el, a csúcson elfelejtek minden celebet.
13/25 anonim válasza:
nekem van egy ilyen távirányítóm, azt csinálok ezekkel amit akarok.
14/25 anonim válasza:
Hát igen, ott a TV-n a gomb :D
De ha tényleg létezne ilyen... hát akkor valszeg pár napig eljátszadoznék vele.
15/25 anonim válasza:
Kb. 10-15x megnyomnám. Utána nem nyomkodnám, mert mindenki idegesítő valakinek, és akkor az összes magyar celeb eltűnne, és akkor meg mi lenne Magyarországgal? Még kevesebb esélyünk lenne, hogy megismerjenek.
16/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha így gondolkodsz, minek nyomnád meg egyáltalán? Elvek nélkül nem szabad gyűlölködni, meggyőződéssel kell valamit utálni, ott viszont nincs helye kivételezésnek.
2013. okt. 13. 09:55
17/25 anonim válasza:
Akkor miért voltak kivételezett zsidók?
18/25 A kérdező kommentje:
Honnan a f.rancból tudjam? Egyébként sem tervezek celebholokausztot, csak kíváncsi voltam arra, komázza-e az átlagpolgár ezeket a televíziós balf.aszokat.
2013. okt. 13. 16:20
20/25 anonim válasza:
személyes véleményem: aki nem szereti néze azt amit szeret.
sose fogom megérteni miért az a téma mit nem szeretünk, s miért azt nézzük. nem értelmesebb azt nézzni amit szeretünk s utána arról beszélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!