31/34 anonim válasza:
Igen, várom...
... hogy vége legyen.
32/34 anonim válasza:
én néztem 4-5 szériát is.. 4 az jó volt.. nemtudom de,jó bandát válogattak össze.. jó mindenki tudja, h nem átlag emberek jutottak be eggyikbe sem.. mind1iknek van vmi tévés multja.. ha nincs akk kögazdag nyomik befizették magukat...átlag ember nem jut be ilyen müsorba..de fél évig eltartják öket.. szó szerint.. olyan mintha 1 idegen embert beengednél magadhoz fél év semmitevésre és fizeted neki.. kb ez a vv széria..azt meg ne mondja senki... h naphosszat se tv se semmit nem tolnak..bemehet oda családtag az tuti.. +elöre megirt forgatokönyv szerint tuti meg van irva és ezek eljátszák csak..ez a munkájuk ezért is kapnak fizetést...sztem még a kiesés is levan zsirozva h kinek mikor kell mennie.. gondolom annak kicsivel több prémiumot adnak...még aztsem tartom kizártnak h naponta felvesznek 4-4 részrevalót aztán ezek hazamennek vagy nemtom.. kitudja.. szal néztem mind2 széria.. az 5 az retek volt.. nem játszották jol a szinészek az tuti....1 a lényeg.. ez elöre megrendezett szar.. tartsátok csak el öket sms-el.. congrat
34/34 anonim válasza:
Ám a4-et végignéztem, mert nem volt más. Szerintem agyi károsodást szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!