Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csináljak Facebookot? Muszáj...

Csináljak Facebookot? Muszáj manapság az élethez? Fognak még előnyök érni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy 24 évesen nincs Facebookom, már régóta megy mindneki körében, de nekem nem jön be.

Úgy vélem a Telefon, sms, e-mail, személyes beszélgetések sokkal jobbak.

Van skípe, viber, minden más ahol lehet tartani a kapcsolatot INGYEN:

De sok ismerősöm mindig, "majd akkor facebookon rám írsz..."

De mondom nekik, hogy nincs profilom!

És már iskolában is volt, hogy "Facebook csoportba leírom a szallagavatós dolgokat!" mondta az ofő, vagy tanár.

Én megkérdeztem másoktól, vagy személyesen a tanártól, de nem regisztráltam akkor se.

De egyre jobban úgy érzem, hátrányban vagyok.

Most hivatalos helyeken kérnek bármilyen Facebook nevet? Nem, E-mail, telefon, meg minden mást. Szóval úgy vélem még mindig nem annyira szükséges.

De mások mégis úgy kezelnek, hogy "nem vagy fenn Facebookon? Akkor mindegy, hagyjuk!

Meg bármit kérdek: "Ja a koncert, facen átküldöm a helyszínrt, meg mindent...Í"

... -.-' De nekem nincs még mindig profilom!

"Ja, akkor mindegy!"

A kérdésem: Sok ilyen fog még érni?

Azért nem akarok, mert nem akarok ráfüggeni, tudom, rajtam múlik, nem kell mindig felmenni, de minden ismerősöm jön a sok képével, posztolásával, meg mindennel. És most ovlassam végig mindet, hogy kiderítsem melyik a fontos infó nekem?

Azt hallom a Facebook már lecsengőbben van, de mikorra térnek vissza az emberek az email, telefon, skypehoz?

Jobban járok, ha csinálok Facebook prfoilt? Kell az még majd? Munkához, ilyesmihez?

2013. szept. 27. 20:50
1 2 3
 21/21 Nóra:) ***** válasza:

Bizonyos dolgokban lehet hátrányos. Pl. az amit mondtál, hogy az ofő mondja hogy a Facebook csoportban írja ki a dolgokat. Szólj neki, hogy küldje el e-mailben, vagy ott is legyen ilyen csoport. Már volt olyan hogy nem voltam Facebookon 2 hétig, nem hiányzott. Előny: Mindenki fent van rajta, képeket, eseményeket, születésnapokat is látsz. Ennyi. Inkább Skype, e-mail, SZEMÉLYES beszéd (:

13/L

2014. márc. 5. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!