Mit gondoltok arról, aki fesztiválos karkötőket hord az után is, hogy a fesztivál véget ért?
Figyelt kérdés
Nem 2 napja ért véget, hanem mondjuk még szeptemberben, vagy később is azok a karszalagok vannak rajta, akár textil, akár papír. Nekem meggyőződésem, hogy aki sokat jár fezstiválra, nem hordja a karkötőt. Mert face-en is az fotózkodik mondjuk síelés közben, utazáson, lovaglás közben, stb., akinek ez ritkaság. Mármint ez persze nem baj, hogy valaki nem tud síelni, csak olyan furcsa nekem, hogy az emberek azt akarják, hogy mindenki azt higgye, mekkora fesztiválozósok. Akár akkor is, ha tényleg azok. Olyan villogás. Ti nem így látjátok?2013. szept. 20. 20:17
11/16 anonim válasza:
Nem foglakoztat különösebben.
Párom is hord egyet, anyag, tavalyi, és nem is feltétlenül mondod meg, hogy mi az, mert egy kevésbé ismert, külföldi rétegfesztivál belépője volt.
Ő azért hordja, mert egyrészt tetszik neki (tényleg jó színei vannak), másrészt nagyon jó emlékei vannak róla.
Ja, és nem egyetemista, és van munkája is :)
12/16 A kérdező kommentje:
Ezt az egyetemista/nincs munkája dolgot nagyon nem értem. Köszi a válaszod.
2013. szept. 23. 20:51
13/16 anonim válasza:
Vagy villogás, vagy emlkék és jelent neki valamit, ezt ránézésre nem tudhatod az emberről. Nekem csak akkor tűnik fel, ha igénytelenül néz ki (főleg a papír tud undorító lenni egy idő után). De még akkor sem zavar, mindenki azt hord magán, amit akar.
14/16 A kérdező kommentje:
És az ilyen póló is villogás?
2013. szept. 26. 20:18
15/16 anonim válasza:
Nekem vannak karszalagjaim papírból és textilből is, meg pólóm is van. Amikor hordom, bevallom, benne van a villogás is, de csak azért, mert olyan jó volt, hogy nem tudom magamban tartani. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ! Nekem csak papír karszalagjaim vannak, és én is elteszem őket, mert nekem is szép emlékeim fűződnek hozzá, de az emlékek ugyanúgy emlékek, nem kell hordanom. Beragasztom egy kis gyűjteménybe.
2014. jan. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!