Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért posztol ki magáról 5...

Miért posztol ki magáról 5 percenként jelentéktelen dolgokat az emberek többsége?

Figyelt kérdés

Mostanában a Nagy Közösségin kb.3 ismerősömtől fogadok korlátozás nélkül infókat. Oka, hogy levetette agyam az ékszíjat, mikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy az emberiség megrögzött posztolóvá vált. Mi a hírértéke annak, hogy XY közli:"vajaskenyér mellé méz, nyami", majd lefotózva egy karéj kenyér, és üveg méz. Aztán jött a kismamák ultrahangos képközlési kényszere, végül a babákról a percenkénti "evett, hányt, büfizett, bekakilt", szintén mindenki számára közérdekű infók. Szerencsére nem mind mellé jutott kép...

Nem szeretnék az ingoványos korosztályos problémakör talajára lépni, de ha most lennék tizenéves, konkrétan agyvérzést kapnék a "jön a Deák tér", vagy "piros vagy zöld pulcsit vegyek ma fel?" üzenetdömpingtől.

Szóval mi van az emberiséggel, de komolyan? Tudom, hogy X meg Y és Z generáció, de mégis...Mi folyik Gyöngyösön emberek?

2013. szept. 19. 10:31
1 2
 11/11 Luppi ***** válasza:
Egyetértek a felettem szoloval + a velemwnym meg annyi hogy ezek az emberek szimplan butak mert nem gondolnak bele abba hogy ha a sok fos posztoljak a fb kozeppontjaba kerulnek. Mondom ha lenne 'kit erdekel, gomb sokkal kevesebb posz lenne de nincs mert zukorhegynek jo ha sok a feszbukolo szefos akiknek az agyaig nem jut el hogy a tob seget idegesiti amit csinal csak illedelmessegbol nem irkal oda neki :D
2013. szept. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!