Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez milyen program...

Szerintetek ez milyen program hétvégére?

Figyelt kérdés

Párommall és barátainkal tervezünk hétvégére valami programot, de nem tudjuk mit.

A felállás úgy lenne, hogy én és barátom, és egy szintén pár. 18-19 évesek vagyunk, és a fiuk bulizni mennének valami szórakozóhelyre, de én arra gondtam, hogy mindenki feljöhetne hozzám, beraknánk valami filmet. Ez olyan lenne mint valami alvósbuli, de persze lenne pia is, meg elötte mondjuk társasozhatnánk, vagy ilyenek. Ti mit szólnátok egy ilyenhez? Nem lenne nagyon unalmas?

2013. szept. 9. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jóban vagytok, és szívesen beszélgettek egymással, akkor szerintem igen. Ez sokkal inkább közös élmény lesz, mint egy sima buli.
2013. szept. 10. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A srácok ott halnak meg! :)
2013. szept. 10. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A társasjáték, kártya, beszélgetés, filmnézés jól hangzik, az alkoholt én személy szerint nem preferálom.
2013. szept. 10. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon jóban vagyunk, kiskorunk óta ismerjük egymást szinte.

Elmondtam barátomnak, és tetszett neki az ötlet (nem gondoltam, hogy ilyen könnyen belemegy) Már csak a többiekkel kell megbeszélni. :D

2013. szept. 10. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de én azt vettem észre, egy közös hányásnál nincs bensőségesebb élmény. :)

A bajtársias hangulat biztosan meglenne. Én nem vagyok az az otthonülős típus, biztosan rámásznék a boros üvegre, ha otthon kéne maradni társasjátékozni.

2013. szept. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!