Szerintetek ez nagyon gáz? 16/l
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,de még ugy különösebbe nem voltam bulikban.Voltam már osztály/mikulás/szülinapi bulikban,de még discokban,házibulikban nem igazán.
Anya mindig nyugtat,hogy még csak 16 vagyok,majd megyek,de már kezdem feladni.:/
Szerintetek?
2013. szept. 8. 11:24
1/7 anonim válasza:
Én soha nem voltam, és most vagyok 27. Na és?
A kérdés az, hogy mi ennek a kiváltó oka. Nekem az volt, hogy marhára nem illik hozzám az a környezet, csendesebb fajta vagyok, eleve nem vagyok túl bulizós. Volt egy időszak, amikor ezt cikinek éreztem, de elmúlt. Ilyen vagyok és kész.
De ha te szeretnél menni, csak nem hívnak, az nem ugyanaz.
Leírhatnál egy kicsit többet az okokról.
2/7 anonim válasza:
nem. :) egyébként nem hivnak, nincs buli, vagy nem vagy elengedve??? amúgy nem maradsz le sokmindenről...
3/7 A kérdező kommentje:
hát annyira buli se sok van(olyan 3-4 egy évben)+ hát anya se engedne el sokáig+barátaim nem mennek mindig,van mikor nem is hívnak...egyedül meg nem ugyanaz..
2013. szept. 8. 11:34
4/7 anonim válasza:
Én sulis bulikra szoktam elmenni, ami 1-2 alkalommal van egy évben, és ennyi.
17F
5/7 anonim válasza:
Ezt már több százan megkérdezték ezen az oldalon. Igen, normális. Sőt! Itt, ahol mindenki lovagi erkölccsel rendelkezik, még ajnározni is fognak!
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt én többre tartom az ilyen embereket mint, akik minden hétvégén szórakoznak.
7/7 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, engem hívnak is, anyáék is engednének, de én nem akarok menni diszkóba. Szerintem nincs ebbe semmi gáz, de mondjuk engem nem is vonz az ilyen világ.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!