Hogy tájékozódjak az internet "celbekről" (többi lent)?!
Figyelt kérdés
Az a bajom.Hogy most nagyon divatbajött hogy ilyen facebook élet stb. celebek vannak.És én nem nagyon tudok róluk semmit.De viszont így nem tudok az osztálytársaimmal beszélni mert ők csak rúluk beszélnek.És arról hogy ki kivel jár stb.Hogy tudnék kicsit informálódni? Meg az a baj hogyha még 1 emberről beszélnének okés lenne, de nem mert vagy 30 emberről beszélnek.2013. szept. 5. 19:35
1/6 anonim válasza:
Azta kúúúúúúúrva élet. xDDDD
Képzelem milyen magas lehet az orsztályodban értelmi szint.
Ilyenkor örülök a legjobban,hogy már kijöttem az iskolapadból... nem kell a sok kis ostoba gyökér fszságaival folalkozni.
Tanulj inkább te ostoba, ne állj be fogyatékosok közé... Te jó ég...
2/6 anonim válasza:
Nem tudok mást, csak röhögni most :D Az első válaszoló jól leírta a lényeget.
3/6 gabrielwright válasza:
Felejtsd el a celebeket, mert kiszívják az agyadat. Őket ez tartja életben.
4/6 A kérdező kommentje:
De higgyétek én is bbeszélgetnék valami értelmesebbről, pl mi történt amikor együtt hülyülünk meg minden, de őket ez érdekli és kiközősítenek.
2013. szept. 6. 14:12
5/6 gabrielwright válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm szépen!
Próbálok vigyázni :)
És tényleg csak annyit átvenni hogy érvényesülni tudja egy beszélgetésben!
2013. szept. 6. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!