Melyik a legjobb ingyenes internetes blog oldal? Hol kezdjek blogot írni?
Még nem írtam ezelőtt, ezért mielőtt nekivágok, érdekelnének a ti tapasztalataitok!
Ki hol ír blogot, azon oldalnak mik az előnyei, hátrányai?
Melyik blogoldal az amit semmiképp sem ajánlanál?
Hol a legkönnyebb sok-sok fotót és videót becsatolni, felületet egyénire szabni, egyebek?
És milyen nyelven érhető el...?
Minden érdekel a témával kapcsolatban! Írjatok! Köszi! És egy zöld kézfogás érte!
blogger.com - google sajátja
blog.hu - szerintem legjobb magyar
wordpress.com
Mind jók. Válassz kedvedre
Aha, szóval a blogger.com a google sajátja? Akkor az jelent egyfajta megbízhatóságot. Legalábbis emailfiókkal ott kötöttem ki, ott még nem tűnt el semmim.
Könnyű ezt használni?
Jöhetnek részletek, miért igen, miért nemek is! Bármelyikről, amit ajánlotok! Plíz! :)
Pont ezt akartam kérdezni, és megláttam a kérdést, szóval inkább ideírom :D
Én is csinálnék blogot, engem is nagyjából ezek érdekelnének. Főleg, hogy melyiknél lehet tag-ekből oldalra fa-struktúrás akármit csinálni, remélem értitek, mire gondolok? És hogy melyiknél lehet legjobban képeket, videókat beilleszteni és feltölteni sajátot?
Helló Utolsó!
Gyakorlati tanács, tapasztalat leírás még nem érkezett, de majd kiemelem a kérdést, hátha valaki megírja a véleményét... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!