Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most komolyan ti teket is...

Most komolyan ti teket is idegesít az ilyen hülyeség?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy ha engem nem éredekel az hogy nincs kocka hasam,nem hordok szűk nadrágot ,nem essem mr bustát halgataok,miért van az hogyha ezeket nem szeretem vagy nem hordom lúzer vagyok vagy idióta,veletek is van ilyen mert én ezért már szinte be se mennék a iskolába mert nem érzem magam jól,és az hogy van egy kis bajszom miért baj nem értem.ha valaki tudni szeretné 13 vagyok.
2013. szept. 1. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
szard le őket, csinálj amit akarsz
2013. szept. 1. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert te nem kezdted el követni azt, amit manapság az emberekre raknak, az előttem szólónak igaza van, csináld azt amit akarsz, és NE, ISMÉTLEM, NE! kezdj el azt csinálni amit ők, csak azért mert akkor nem közösítenek ki. Tartsd meg a személyiséged, fejlődj ki önmagadként, jó irányba haladsz, csak ami körülötted van, az egy kalap sz*r.
2013. szept. 1. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
kinek van kocka hasa 13 évesen? :D Am nem hinném, h csakis ezekért neveztek lúzernek meg idiótának. Biztos nincs más oka?
2013. szept. 1. 20:57
 4/10 Justicar ***** válasza:
A páwáknak sem kocka hasuk van, hanem egy szál bél az összes, ezért tűnik úgy.
2013. szept. 1. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Justicar: Sok pávának van kockahasa, ugyanis ha úgy nézel ki, mint egy 6 hete döglött kutya, nem sok edzés kell ahhoz, hogy meglátszódjon az a kis izom, amit felszenvedsz.
2013. szept. 1. 21:34
 6/10 A kérdező kommentje:
A kocka hasat úgy értettem mint az előző kommentelő köszi.Köszönöm a válaszokat megtartom a személyiségemet.És nincs más oka szerintem hogy idiótának meg lúzrnek neveznek mert nem beszélek már nem próbálok velük barátkozni és ők ezt direkt csinálják,én nem tehetek róla hogy nem veszek fel hasonló ruhákat mert 1 nincs rá pénzem 2 nem tetszenek.Ennyi.
2013. szept. 2. 13:10
 7/10 Justicar ***** válasza:
#5 ugyan ezt írtam le.
2013. szept. 2. 16:42
 8/10 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni. A családom mindig azt miondta nekem gyerekként azért csinálják mert irigyek - nekik nincs akkora önbizalmuk... :))
2013. szept. 2. 17:13
 9/10 anonim válasza:

Ezt az időszakot túl kell élni!! Sajnos a mai világ kegyetlen, rengeteg rosszindulatú ember van aki azt hiszi magáról, hogy kemény és menő. 13 évesen a beszólások nagyon rosszul tudnak esni, de ezen túl kell lendülni! Jól tetted, hogy rákérdeztél. Te most a tanulásra koncentrálj és hidd el többre viszed majd mint ők 5-10 év múlva. Amikor én is általános iskolás voltam sokan csúfoltak, biztos lúzer voltam. De most 22 évesen ha találkozom a régi menőző általános iskolai osztálytársaimmal ugyanazokat az embereket látom mint akkor 10 éve. És ez a gáz. Ugyanúgy néznek ki. Ugyanúgy öltöznek. Az osztály legszebb, legsportosabb, legmenőbb lánya is ugyanabban a korban leragadt.

A lényeg, hogy ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, sőt örülj hogy nem az ő társaságukban vagy!

2013. szept. 21. 21:12
 10/10 anonim válasza:
Ja, én is leszarnám.
2013. szept. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!