Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jó az embereknek a...

Miért jó az embereknek a pletykálkodás?

Figyelt kérdés
Ti szerettek másokról beszélni? Miért okoz ez örömöt egyes embereknek, főleg, ha valótlan dolgokat állítanak? Mi alapján ˝ választják ki ˝ azokat az embereket, akikről pletykálnak?

2013. aug. 22. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Unatkoznak és nincs jobb dolguk.
2013. aug. 22. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt nem szeretem, amikor csak úgy kitalálnak valamit, és teljesen alaptalanul azt hazudják körbe mindenkinek, hogy az úgy igaz. Persze, ha valakiről tudok valami érdekeset, főleg, ha nem kedveljük az illetőt, azt elmondom a barátnőimnek, és jókat derülünk rajta.

Mindenkiről pletykálnak, van aki tud róla, van aki nem. Én speciel tudom, igen nagy pletykák vannak rólam, meg egy fiú barátomról, gondolom nem nehéz kitalálni, hogy mit mondanak, mindenesetre rendesen fel tud cseszni, amikor meghallom a körülbelül egy telenovellába illő "szerelmünk" részleteit, vagy amikor az osztálytársnői halál komoly arccal letámadnak, hogy miért utasítottam el, amikor a srác szerelmet vallott nekem, miközben olyan jól kijövünk, én meg pislogok, és semmit nem értek, de tulajdonképpen, ha ketten beszélünk róla, csak nevetünk ezeken. :D

Amúgy egy picit mindenkinek örömöt okoz egy kevéske rosszmájúskodás, nem hinném, hogy ezzel bármiféle probléma lenne, ha mértékkel csinálják.

2013. aug. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!