Az ilyen embereknek van esélyük normális életre?
Azért,mert a gyerekek iszonyat kegyetlenek tudnak lenni.
Bírd ki az iskolát,utána meg fog szűnni.
Keress hasonló barátokat.
Szia!
Van egy olyan kísérlet, hogy megkérdeznek 10 embert, hogy mennyi 4+4. De a 10-ből csak 3 valós kísérleti alany, a többi beépített ember, és azt mondják: 9. A maradék 3-ból 2 szintén 9-et mond, nem vállalják, hogy kilógjanak. Vannak ilyen jellemek. aztán ők persze nem tudják feldolgozni a belső konfliktust, és azt a szégyent magukban, hoyg valójában tudják, hogy 8, és ezért úgy érzik, kilógnak azok közül, akik szerint - azt gondolják - valóban 9, úgy félnek, hogy kiderül ez, és mégis bajuk lesz, hogy ezért ők kezdik el piszkálni a 8-at mondókat, hogy eltereljék magukról a figyelmet.
sokan iylenek, hogy keresnek maguknak valakit, akire a saját rossz érzéseiket rávetíthetik és bűnbakként piszkálhatják.
Nem értem őket meg.
1: A jellem nem változik pusztán az életkorral meg. Nagyon is sok ilyen felnőtt van!
Nézd csak meg a politikai életet, és hogy kik vannak uralmon, kik gondolják úgy, hogy másokat joguk van kisemmizni, megalázni, arrébbtenni, kriminalizálni!
2 Én egyszer beetettem egyik barátnőmmel anno, 14 évesen, hogy 2+2=5 lett, mert megváltoztatták az oktatási minisztériumban:DDDDD
Sz@rd le. A gimi sokkal jobb lesz, a felsőoktatás meg még jobb. Minél feljebb vagy a ranglétrán, annál több eséllyel találkozol értékes, normális emberekkel, akik nemcsak a felszínt látják, hanem azt is, ami mögötte van.
Én teljesen igazat adok neked, ezt saját magamon is tapasztaltam. Főleg mikor azt hiszik valami bajod van, vagy ahogy te is írtad úgy viselkednek mintha nem is lennél normális ember.
De ne aggódj mert a sikeres emberek nagy részét, gyerekkorában utálták, furának tartották, mert más volt.
Amúgy nincs gond azzal, hogy nincs Facebook-od. Azzal van a gond, hogy nekik meg nincs hobbijuk.Mit fognak mesélni a gyereküknek?
Kislányom, ahelyett hogy élveztem volna az életemet, egész nap facebookoztam, mert olyan menő volt?
Egyébként én odamennék hozzád valószínüleg, azért mert megértelek.
Egyszer talán majd megértik ők is.
Te pedig inkább legyél büszke. Mikor felnőtt leszel elmondhatod majd, hogy te nem álltál be a sorba, csakhogy másoknak megfelelj.:))
Ha nem állsz ki magadért, akkor ki a hibás ha utána rosszul érzed magad? :)
Sok ilyen ember van, keress olyat, aki szeret rajzolni.
Igen tudom, meg kéne tanulnom megvédeni magamat. :)
Határozottabnak, és magabiztosnak kell lennem.
Én próbálok olyanokat keresni akik szintén szeretnek rajzolni és hasonló az érdeklődési körünk. Ez nem olyan egyszerű. A barátaim között nincs ilyen, ismerőseim között szintén nincs, akivel tudnék ilyenekről beszélgetni. Másokkal pedig nem igen találkozok. Idegeneket pedig nem rohanhatok le az utcán. Majd csak összefutok valakivel akivel megértjük egymást.
Mindkettőn rajta vagyok, és köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!