Egyes embereknek miért nincs életük?
Figyelt kérdés
Naphosszat a gép előtt ülnek, és egy internetes csevegős oldalon vannak fent reggelig, aztán késő délután felkelnek, és így telik el a napjuk. Ez még önmagában nem is érdekel mert az ő dolguk. Viszont van közülük néhány, aki mást se csinál azon a csevegős oldalon, csak másokat sérteget, más magánéletét és/vagy külsejét fikázzák, úgy hogy az illető nem ártott nekik, és nem is ismerik. Hozzá teszem úgy, hogy saját magukat fel sem merik vállalni. Ez mire jó? Ezek az emberek betegségben szenvednek, vagy mi? Miért nem tudnak a saját életükkel foglalkozni? Komolyan nem értem.2013. aug. 9. 15:51
1/4 anonim válasza:
Unatkoznak, frusztraltak, igy vezetik le. Igen ez egy problema. (De az is problema, amikor valaki 2 percenkent tesz ki egy ujabb pozolos fotot, meg a parjaval enyelegnek az uzenofalon. Erre ismeretlenul is sokan ugranak, nem csak azok, akikre te celzol.)
2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy probléma, azokra én is ugornék ha botrányosak. De ezeket az embereket egyáltalán nem tudom megérteni.
2013. aug. 9. 17:00
3/4 anonim válasza:
Az ilyen viselkedéssel kompenzálják saját nyomorúságukat. Ilyen egyszerű.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek. De még ha 15-16 éves gyerekek csinálnák ezt akkor talán megérteném. Mert hogy majd kinövik... De itt nagy többségben 20-40 éves emberekről van szó. És interneten keresztül csinálják mindezt névtelenül... Szánalmasnak tartom ezt.
2013. aug. 9. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!