Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell hülyére venni,...

Miért kell hülyére venni, lenyomni, csak azért mert én nem vagyok erőszakos? Segítség kell!

Figyelt kérdés
Táncolni járok. Az együttest egy család "irányítja" (terrorizálja), pedig nem ők a főnökök egyszerűen csak úgy hívják őket ahogyan. A család kicsi lánya kinevezte magát a lányok tánckarvezetőjének, ezzel még nem is lenne akkora baj, csak, hogy ha valaki picit is hibázik bunkó módon közli vele, ahelyett, hogy segítene. Másrészt meg nagyon féltékeny rám, mert jobb mozgásom van mint neki, és én saját erőmből értem el azt, hogy elől, szólót táncoljak, nem pedig apuci erőszakolta ki nekem. Tegnap volt egy előadásunk, ahol jobb szerepet kaptam mint ő és folyton lecseszett, beszólt, de nem lehet neki visszaszólni, mert kirugnak, vagy ha nem is akkor megkeserítik az életed. A párom véletlenül lesérült ezért leraktak a legrosszabbak közé mert csak ott volt szabad fiú. Barátnőm mesélte, hogy kárörvendően kérdezte, hogy na hol van?? (mert ő akarta közölni a hírt, hogy lekerültem). És ez sajnos nem először fordult elő és nem csak velem, mindenkivel. Minden fellépésre, próbára görcsösen, stresszesen megyek, hogy mit hagytam otthon vagy mit rontok el és ha ezeket megteszed akkor mindenki előtt lealáznak bunkó módon. De persze az nem baj ha a családból valaki elront valamit, azt elnézzük neki. Az együttes vezető pedig nem tud neki mit csinálni, mert a családapa "tartja el" az együtest. Ő szervezi a fellépéseket, ő hozza nekünk a pénzt. Nélküle nem lennénk... Szóval a tegnap este után elegem lett, nem akarom abbahagyni a táncot, de ezt nem tudom meddig bírom elviselni. Én utálok másokat lenyomni, meg féltékenykedni, azt szeretem ha a saját erőmből kerülök oda ahova. Mit tegyek? Nagyon le vagyok törve...
2013. aug. 22. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs a környéken másik együttes ahova járhatnál e helyett? Én biztos otthagynám őket...
2013. aug. 22. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos egy faluban lakom, így is a szomszéd városban van ez az együttes, úgy, hogy sajnos nincsen :(
2013. aug. 22. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

ajánlom a szarvasi babilon tse-t!!! Én tutira kilépnék. A k*va annyjával szórakozzon ne velem. Ha meg tehetséges vagy akkor állj át másikba, vagy fogjatok össze a többi csajjal és csináljatok egyet külön.

Amúgy meg most gondolkozz már? Mégis mit tehetnél? Az a poén hogy te is tudod a választ: vagy megszoksz vagy megszöksz..

2013. aug. 23. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, mi van ezeknek a fejében? Ezután sajnálni fogod, ha ránézel, nem pedig félni fogsz tőle. Csak csendben végezd a dolgodat és ha odamegy osztani az észt, nézz a két szemöldöke közé. Próbáld ki, nem cseszed fel magadat annyira, mintha a szemébe néznél. Utána felejtsd el és élvezd a táncot. Kapcsold ki magadat, ha kell és kapcsold be, ha arra van szükség. Nem csak ez a család viselkedik és gondolkodik így a világban, így még máshol is belefuthatsz ilyenekbe. Meg kell tanulni helyén kezelni a butaságukat, nem elfutni.
2013. aug. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!