Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti örültök neki, hogy a...

Ti örültök neki, hogy a Facebook ennyire szétszedte a emberi kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

Nekem nincs Facebook profilom, szóval lehet érződni fog egyfajta negatív hozzá állás a kérdésemen.

Ma már a legtöbb haveromat felhívni nem tudom, mert mindig a neten lógnak, és a telójukat lerakják valahol a lakába, aztán nem hallják, hogy ha hívom őket.

Szóval még a hangjukat se hallani.

Ha csak dumálni akarok velük, jön a "majd Facen dumálunk!" holott tudják, hogy nekem nincs, de mindig elfelejtik, mert "ma már mindenkinek van!"

Sok témához nem tudok hozzá szólni, ha dumálnak valamiről.

Mert kb 2 percenként az jön fel, hogy "láttad xy új képét?" "Ja, kapott egy iPhonet!"

Akkor folyton a facebookos posztokról dumálnak, hogy ki rakott ki mit, mit írtak, hogy oltották le a másikat.

Ha valakivel beszélnek, így kezdődnek a beszélgetéseik: "láttam Facebookon, kiraktad, hogy..."

Ja a röhej az volt, hogy a sulihoz is kellett már. Valakitől elkértem a leckét, mert pár napig nem voltam suliban, akkor "ja, majd Facebookra kiírom!" Órarendet is újat oda írtak ki. De így a tanárok is. Idén érettégiztem, kértem a tanárt, hogy meg tudja adni az érettségi szóbeli téma köreit, erre "Majd facebookon kiírom a csoportba!"

Na kösz! -.-'

Ti ennek mennyire örültök? Mert nekem eléggé fura, hogy ez van.

Azért nem csinálok profilt, mert akkor tuti rajta lógnék mindig, mert 10 percenként kiírnak valamit, aztán érdekelne, hogy ki mit csinál, hol van, milyen hülyeségeket csinál, az meg felesleges idő pazarlás.

2013. aug. 20. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A facebook is csak akkor az "ördögtől való rossz", ha rossz kezekben van. Na és? Szerintem, aki nem akar nem lesz függő, akit nem érdekel, nem lóg rajta. Senki fejéhez nem tartottak pisztolyt, hogy regisztráljon.. Ha te nem akarsz ne csinálj aztán kész. Azzal viszont nem tudsz mit kezdeni, hogy manapság minden korosztály valamilyen módon fellelhető az oldalon. A fiataloknak meg természetes. Megszoksz vagy megszöksz? Persze ameddig nem szűnik meg ez is, mint korábban jó pár másik..de úgyis jön majd új helyette.. ilyen világban élünk.
2013. aug. 21. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:
a facebook gy nagyon jo dolog,m ha megfeleloen hasznaljuk. nem magukkal a kozossegi oldalakkal van a gond, hanem az emberekkel rajtuk (tisztelet a kiveteleknek)
2021. jan. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!