Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtok ezekre a nevekre gúny...

Tudtok ezekre a nevekre gúny neveket? Vagy valami olyat amit rájuk lehet ragasztani?

Figyelt kérdés

Fanni,Klaudia,Míra,Patrícia,Anett.

köszi. :$ (nagyon utálom őket)

2013. aug. 13. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem aki az utóbbiakban, számodra sértő hangnemben mondta el, hogy itt nem lényeges ki kezdte és miért. Az, hogy most ők elkezdtek piszkálni, az tudod milyen rossz lesz nekik, ha te nem reagálsz rájuk? :D Mert akkor rájönnek, hogy nincs semmi értelme veled bajlódni, keresnek mást, s akkor lényegében úgy mondd te győzöl. :)

S az, hogy most valaki kicsit sértően mondta el a véleményét a dologról, s inkább próbált jobb útra terelni, azt azzal vállaltad fel, hogy kiraktad a kérdést. :)

Szerintem hagyd őket, ne törődj velük! Élvezd ki a nyár utolsó egy-két hetét. :)

2013. aug. 14. 15:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Épp ez az ha szabad időm van,és elakarom tölteni,mivel egy faluba laknak a barátommal olyanol mint a kullancsok
2013. aug. 14. 16:18
 13/19 A kérdező kommentje:

de most lehet elviszik szeptembertől a szakmunkás részt

maradunk csak mi gimisek

2013. aug. 14. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De attól még miért kell velük foglalkozni? Nem veszed észre őket, s látják hasztalan veled bajlódni. Leszállnak rólad.
2013. aug. 14. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Gimis vagy? Értelmi szinted nagyjából egy negyedikesé. Vagy az se. Mit akarsz te gimnáziumban lányokat csúfolni? Úristen...
2013. aug. 14. 22:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Visszajött az 59%-os? Én 8 általánossal meg se szólalnék. ;)
2013. aug. 15. 07:06
 17/19 anonim ***** válasza:

De fsza gyerek vagy kérdező, össze ne szrjuk magunkat!

Érett gondolkodásod van, gúnyolódjál csak tovább, ha még ott tartasz.

Ezekre a nevekre nem tudok gúnynevet mondani, de téged f@$zfejnek hívnálak.

2013. aug. 15. 12:03
 18/19 A kérdező kommentje:
És te mi vagy? Tróger Jack? A káromkodás neked is megy!
2013. aug. 15. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
8 általánossal? Már ezt is tudom, hogy csak 8 általánosom van. De majd kíváncsi leszek rád 20 év múlva, hogy fogod kitörölni a segged a diplomá(i)ddal. De legyél csak nagyképű, mert te gimnáziumba jársz. Óvodás szintű gondolkodásmód... Azt nem veszed észre, hogy mindenki hülyének néz és röhög rajtad? Ennek ellenére játszd csak a kemény gyereket és zsúfold a lányokat középiskolában.
2013. aug. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!