Tudtok ezekre a nevekre gúny neveket? Vagy valami olyat amit rájuk lehet ragasztani?
Fanni,Klaudia,Míra,Patrícia,Anett.
köszi. :$ (nagyon utálom őket)
Először is, kapard le a tojáshéjat a popsidról. Másodszor, lányokat nem szabad csúfolni, hiszen náluk van az összes p... Majd ha felnőttél, akkor leírom.
Szóval ha beceneveket, vagy gúnyneveket akarsz kitalálni, azt ne név alapján tedd. Személyiségből adódóan jönnek ezek, nem névből. Bár ezt nem fogod ilyen fiatalon megérteni.
Egyébként miért is utálod őket ennyire?
Inkább ne illesd meg őket gúny nevekkel szerintem, felesleges lenne és akkor csak magadra haragítanád őket (vagy jobban), s az nem lenne túl szerencsés.
S amúgy sem érdemes másokat piszkálni, bántani.
"Nekem csak ezzel az 5 lánnyal van bajom... Ők kezdték..."
Csak az a gond, hogy az ég-világon senki nem kérdezte. Azt se, hogy bajod van velük és azt se, hogy ki kezdte. Majd rájössz egy 6-7 év múlva, mikor már ciki lesz, ha valakit csúfolsz és nem menő.
"Olvass már vissza..."
Mégis minek kéne visszaolvasnom?
"Bírom itt oltogatsz,belőled is itt sugárzik az inteligencia ."
Már meg se lepődök.. Múltkor egy napközis iskola előtt haladtam el, mire egy elsős csapat azzal szórakozott, hogy k*vaanyáztak a járókelőknek. De most úgy látszik ez a menő az óvodában, meg az általános iskolában.
"Tudom,te biztos egy látnok vagy,szart se tudsz az egészről ."
A látnokok (látók...) éppenséggel nem arról híresek, hogy semmit nem tudnak. Egyébként nem vagyok az, egyszerűen levágtam az igen alacsony intelligence qualitydből a korodat. Amit a stílusod alapján el is találtam.
"Előadod itt a komolyat?!"
Te is többre vinnéd, ha legalább csak megpróbálnád... ;) Elhiszem, hogy nem megy, majd kinövöd.
"Látom neked meg éjjel kimaradt a bőrösvirsli adag."
Legközelebb szólj rá apucira, hogyha ilyen csúnyákat mond anyucinak, mert eltanulod tőle. :(
"Neked se kéne más.."
Nem jött össze a találgatás, életképtelen barátom.
"de nem leszek itt neked a pótmamád."
Már csak az kéne.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!