Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális, hogy tartok a...

Normális, hogy tartok a gólyatábortól?

Figyelt kérdés

Szeptembertől egyetemre fogok járni. Lesz gólyatábor is a tanítás megkezdése előtt, és a szüleim szeretnék, ha én is elmennék, de félek, hogy nem fogom magam jól érezni. Félénk, kicsit visszahúzódó, egyesek szerint magamnak való lány vagyok, nem szeretek bulizni, nehezen barátkozom és taszítanak a nyomulós, tolakodó, partiarc stílusú emberek.

Van értelme elmennem a gólyatáborba?

Elsősorban olyan emberek véleménye érdekelne, akik szintén csendesebbek, nem bulizósak, de voltak már gólyatáborban az egyetemi/főiskolai tanulmányaik elején. Milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 11. 23:55
 1/7 Betti8888 válasza:
100%

Én is vissza húzódó, magamnak való lány vagyok, és én is nagyon féltem tőle. Én az elején eldöntöttem hogy nem fognak érdekelni a gátlásaim és el fogom magam engedni. Szerintem nyugodtan menj el. Biztos hogy jól fogod magad érezni. Csak állj hozzá pozitívan. :)

És akkor biztos minden rendben lesz. :)

2013. aug. 12. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

Én nem megyek gólyatáborba. Pedig szeretek bulizni,sőt inni is. Volt idő amikor minden péntek este mentem szórakozni barátnőimmel. Voltam haveri társaságban ilyen kis faház szerűségben 3 napig,ami persze az ivásról szólt. Nem volt rossz,sőt élveztem de marha fárasztó volt számomra 3 napot végig inni. Hazajöttem két napig csak aludtam :)

Nekünk a gólya tábor 5 napos,ott is inni kell,és napközben meg nem lehet lustálkodni,mindenféle csapatépítő tréningen kell részt venni,szóval biztos nem bírnám ki.

Szóval én úgy döntöttem,kihagyom inkább. Kötve hiszem,hogy mindenki elmegy gólyatáborba a ti sulitok esetében is.

De kitudja, lehet a gólyatáborban érzel rá a buli ízére :)

2013. aug. 12. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el a gólyatáborba ! Felejthetetlen jó és maradandó élmény lesz számodra.

Gólyatábort az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat emberei szervezik,rendezik és ezek mind, intelligens, jó fej srácok és csajok.

Senkinek nem kötelező az ivás ! Vannak akik isznak és vannak akik nem.

Bátran menj el ! Jól fogod magad érezni! Lesznek ott visszahúzódó fiuk és lányok is ! És lehet ,hogy te pont mégsem ővelük akarsz majd barátkozni hanem a nem annyira visszahúzódókkal. De ezt csak majd ott tudhatod meg.

Ez nem egy olyan buli mint a hétköznapi Discó,hogy sok ismeretlen jött ment ember egy helyen és mindenki ökörködik,bunkózik,stb. Itt mindenki név szerint be van regisztrálva még mielőtt belépne a táborba. Ez azt jelenti,hogy senki nem csinálhat semmi hülyeséget,baromságot. Vigyázva van a rendre és a fegyelemre,testi épségre és még tábori orvos is van. Nem beszélve arról,hogy egyetemistákkal és nem kigyúrt 60 IQ társaságban leszel.

Hajrá! menj el a gólyatáborba, mert később meg fogod bánni,ha kihagyod ezt a lehetősséget.

2013. aug. 12. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem se menj el, ha nem akarsz maradandó kellemetlen élményeket szerezni magadnak. Ne menj el. Nagyon ne. Semmiképp se menj.
2013. aug. 12. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a visszahúzódóbbak közé tartozom. Nem nagyon szoktam bulizni, meg vedelni az alkoholt. Ami ilyen szintű szórakozást és belefér, azok a koncertek, szűk baráti körben tartott házibulik. Nem járok szórakozóhelyekre, kocsmákba is csak ritkán, és mindig mértékkel iszom. És én sem vagyok könnyen barátkozós.

Én nem megyek gólyatáborba. Úgy gondolom, hogy 30 ezer forintot nem ér meg nekem az, hogy elmegyek, de aztán sok mindenre nemet mondok. Vannak elveim, nem szeretnék "bevállalós feladatokban" részt venni, mivel pl. van barátom, és mások előtt nem akarok levetkőzni. Barátokat szerezni szerintem nem csak itt lehet, rengeteg lehetőség van ezen kívül is. Pl. az én szakomon, akik nem mennek gólyatáborba, megbeszéltünk egy időpontot, amikor találkozunk ismerkedni, hogy legalább egymással összebarátkozzunk, ha már nem leszünk ott a gólyatáborban. :)

2013. aug. 12. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális,hogy tartasz a gólyatábortól !

A legtöbben tartanak a gólyatábortól de amikor elmennek és ott vannak az addigi összes félelmük,tartásuk el illan és kellemesen csalódva az előítéleteikben jól érzik magukat.

Csak az olyanok igyekeznek lebeszélni a gólyatáborról akik soha nem voltak gólyatáborba és nem tudják ,hogy milyen.

Senkinek nem kell meztelenre levetkőznie és részegre innia magát! Aki azt mondja,hogy igen az hazudik!!!

Jól jegyezd meg és hidd el,hogy aki kritikán alul viselkedik azt azonnal hazaküldik a rendezők és a biztonságiak.

Szerinted a szüleid azért mondják neked,hogy menj el a táborba mert rosszat akarnak neked!? Szerinted azért áldoznak érte pénzt mert nem tudják másra költeni!?

Szerinted azok a fiuk/lányok akik a gimi alatt igyekeztek jól tanulni,hogy be juthassanak az egyetemre azok részeges,lumpen,igénytelen,felelőtlen,erkölcstelen vad állatok,személyek !?

Elmondom,hogy NEM ! Nem azok !

Szedd össze magad,lazulj el és menj el a gólyatáborba !

Megsúgom,hogy ha véletlenül valami oknál fogva,miután elmentél a gólyatáborba és az első perctől kezdve nem érzed ott jól magadat,nyugodtan össze csomagolhatsz és bármikor minden indoklás nélkül hazajöhetsz. De meglátod,ha elmész nem fogsz akarni hazajönni.

Hajrá csomagolj és készülődj az életed egyik legszebb nyaralására.

2013. aug. 12. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül is úgy döntöttem, hogy elmegyek, a nappali programokon részt veszek, ha szalonképesek, a késő esti bulikon meg amúgy se fogok részt venni, ha nagyon erkörcstelen lenne a társaság, úgyis hazajövök, és utána nem érdekel, ha prűdnek fognak gondolni, inkább nézzenek annak, mint ribinek.

2013. aug. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!