Ti féltek akkor, mikor beszól nektek egy cigány?
Figyelt kérdés
Vagy már történt veletek durvább is? Én személy szerint eléggé beparázok, mikor beszól nekem egy. :S Hálisten eddig nem történt durvább, de általában ezeknek csak a szájuk nagy?2013. aug. 11. 21:40
11/16 anonim válasza:
Igy van... Egyedül még lopni se mernek. Állandóan megy a hírekben, hogy egy falkányi félbarna sz.rházi szétvert egy kisgyereket az utcán a bicikliért, vagy a csokiért... Meg csak úgy odamennek és elkezdik gyepálni a náluk X évvel fiatalabb kisgyereket.
12/16 anonim válasza:
Attól függ. Én faluban lakok, ahol egy cigány sincs de mivel másik városba járok dolgozni ott rengeteg van és a buszmegállóban mindíg van 20-30 aki arra van na meg a városba is járkálnak... Ha ott találkozok egy cigánnyal csak akkor ilyedek meg töle ha olyan a kinézete. Pl ha koszos, igazi cigány arca van meg érted... De akkor is csak azért, mert kit tudja nem e egyből kést ránt és megöl? Az olyanokat nem érdekli meg teszi! Én nagydarab vagyok, nem ilyedek meg holmi cigánytól, de nem kockáztatok nem lr annyit az életem! Megtehetném hogy viszek magammal kést és ha ő ránt én is... de ha én hamarabb megkéselem akkor 2 év előzetes után 10év + 20 mert rasszista voltam.. Ha ő engem 2 év szabadlábon védekezés utána 10 év börtön.. Inkább hagyom szó nélkül.. De ha rám támad természetesen megvédem magam és jól meg is verem. De ha olyan helyen laknék ahol sok a cigány inkább hagynám magam megveretni mint hogy a házamban megöljenek.
13/16 anonim válasza:
Még egyszer gyerekként kiraboltak hárman.
Amúgy fura,ha egyedül vagyok,akkor feszélyez,de ha valakivel,akit meg kell,hogy védjek,akkor nem.
14/16 anonim válasza:
Van,a mikor félek , de volt már olyan,hogy annyira elegem volt belőlük, hogy visszaszóltam. Egy ilyen esetben egyébként MAGYAR fiú kötött belém a cigó barátnőjével... A srác pattogott,hogy megver, meg a cigócsaj is, de elszálltak a villamosról, de azért a srác még belevert egyet az ablakba, gondolom,hogy rámhozza a frászt. Féltem is, de rohadt dühös voltam is egyben , én azóta utálom az olyan magyarokat, akik cigókkal keverednek. És nem tudom sajnálni őket ha majd később ők is megszívják a cigókkal.
16/16 anonim válasza:
WRXSTI! Nagyon igazad van !! 12 éves vagyok és még is annyira utálom őket egész sulimat félelembe tartják . van amikor én megmondom nekik a magamét.. és igen félek amikor többen vannak vagy egyedül még akkor is ! viszont ha mi Magyarok odafigyelnénk egymásra akkor nem lenne ez a szar helyzet. nem igaz hogy egy 12 éves gyereknek kell ezt mondania akinek már most elege van a cigányokból.politikába nem mennék bele de tudjátok ti ! Magyarországon remélem szebb MAGYAR ,cigánymentes jövő lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!