Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ez a jó buli? Csak én...

Tényleg ez a jó buli? Csak én nem élvezem? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam az "évtized buliján" ami abból állt hogy volt egy csomó pia, és mindenki berúgott. A társaság fele hányt a másik fele sírt hogy őket senki sem szereti. De nem is lehetett hallani a bömbölő tuc-tuc zenétől. Egyedül én meg az egyik barátom nem élveztük, szóval leléptünk. Akkor már mindenki kuporgott magában a bömbölő (amúgy torz) zenére. A vicc az hogy ma meg már mindenki úgy emlékszik vissza hogy mekkora egy fergeteges buli volt. Számomra unalmas és kiábrándító volt. Velem van a baj? Tényleg ez a normális?

15/F

2013. aug. 6. 12:36
 1/5 Antimod ***** válasza:
100%
Nem, te azok közé tartozol, akik már túlléptek ezen, keress számodra kifejezőbb, tartalmasabb időtöltést!
2013. aug. 6. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ők sem élvezték, mivel ha valaki nem mazochista, az nem élvezi a hányást és a magányos sírdogálást. Azt hiszik, ez a menő úgyhogy úgy csinálnak, mintha élveznék. Mint a cigaretta. Az íze rossz, de menő és jól rá lehet szokni.

Neked több eszed van, inkább csak a közeli barátaiddal találkozz és ha úgy alakul, az évtized bulija lehet egy jó koncert (sokan jártak erre mostanában. Placebo, Depeche Mode, Rasmus, Nickelback, és még sorolhatnám), amit tényleg mind élveztek.

2013. aug. 6. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a züllöttség szerintem is kiábrándító, úgyhogy nem vagy egyedül. Keress normális baráti társaságot.
2013. aug. 6. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első három válaszoló tökéletesen leírta a lényeget. Dehogy veled van a baj, te vagy a normális. Örülj, hogy több eszed van, és ne járj ilyen bulikba, mert semmi jó nincs bennük. Egy jó kis baráti beszélgetés valami hangulatos zene mellett, amelynek a hangereje nem zavaró, sokkal jobb buli lehet, mint egy ilyen guvadt szemekkel fetrengés.
2013. aug. 6. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, én élveztem volna. Nincs veled baj, mindenkinek más az ízlése és mindenki másképp szórakozik.
2013. aug. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!