Miért bánt meg mindenki?
Figyelt kérdés
Bárkivel megismerkedek pár hónapig tudok vele beszélni mint egy baráttal de aztán nem. :/
Nem tudom mért pár hónap után megváltozik az egész és megbánt. :|
Hiába vagyok kedves meg minden de ezekután is ugyanugy viselkednek velem mint ha egy senkilennék akit csak szekálni meg bántani lehet. :(
Pedig nem vagyok eröszakos meg ilyenek de mégis. :/
Miért? :(
2013. júl. 25. 21:54
1/3 anonim válasza:
Vagy rossz emberekkel ismerkedsz, vagy valahogyan megbántod őket ( nem szándékosan ). Olvasd végig a beszélgetéseket, annál a résznél ahol megromlott a kapcsolat. Ha pedig nem találod a választ, akkor ne foglalkozz velük.
2/3 anonim válasza:
Bemagyarázod magadnak. És ez beteljesiti önmagát. Victimológia. Olvass utána!
3/3 anonim válasza:
Nyugalom nálam ez ugyan így van. Legjobb barátommal jóban voltunk minden és azóta egy idióta lett aki nem csinál semmit csak egész nap ül a gép előtt és ki sem mozdul.
Szóval ez nem biztos hogy a te hibád inkább a környezetedé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!