Miért bánt engem mindenki? ; ( (
Szia!
Igaz én 3 évvel idősebb vagyok,de velem is hasonlóan bánt az apám amikor veled egykorú lehettem.A családsegítő mit reagált bejelentésre?A nagymamáidnak pedig beszélj ezekről nyugodtan mert ezekről beszélned KELL különben örök életedre meg fog nyomorodni a lelked.Szólj anyukádnak,hogy vigyen pszichológushoz mert az sokat segíthet (és a pszichológuson keresztül is kaphattok segítséget) és értesítse újra a gyermekvédelmiseket mivel KÖTELESSÉGE téged megvédeni.Mivel apád őt is verte anyukád tehet rendőrségi feljelentést és mivel téged is így mehettek a gyermekvédelmisekhez,ha a GYV-sek levelet küldenek neki,majd beidézik és ennek ellenére sem hagy titeket békén akkor akár 1 év börtönt is kaphat ahol aztán majd kezelésbe veszik a cellatársai.Fogalmam sincs mi nálatok a felállás de ha nem az apádnál laktok és anyukád nem iratta rá a haszonélvezeti jogot akkor ki is dobhatjátok a házból.Kitartás és sok sikert.
Szia. Amikor bejelentettem a calad segitobe ezt az ugyet, akkor kijottek hozzank varatlan idopontban, es le ultunk beszelgetni. (en,anyum,"apam") aztan ugy mondvedelembe vetek, es minden heten jarnom kelett a salad segitobe es be kellet szamolnom mijdenrol h mi ortenik otthon. Kozben ok el kuldtek pscihologushoz is. Ezután családterapian is voltunk. Most pedig kb fel eve megszujeteka vedelembe vetelt, most mar nemm kell jarnom, es nem vagyok hyilvan tartva.
Szerintem anyum nem akarja feljelenteni, mivel gondolom fel tole. Egyebkent apam neven van a haz, es a szuleim osszese vannak hazasodv szoval anyamnak semmi haszonelvezeti joga sincs:$ egybket egyszer rohatul ossze vesztek es akkor el akart koltozni osszeis pakolt meg minden vinni akart engem is, de apam meg fenyegette ot. UTALOM AZ APAMAT, barmikor megfognam es egy kest beledofnek:@@
Hm... Ez se semmi... Most ettem kb 3 perce, és anyum rakott krumplit csinált amit én nem szeretek és nem ettem. Erre apám el kezdi hogy nagyon jó hogy én semmit nem eszek meg mert egy válogatós pics@ vagyok, és már nem tudok kínomba mit csinálni, csak a hűtöből tudom ki zabálni a szalámit, meg a sajtokat, ami pénzbe kerül.
Azért ez is nagyon jó-.- Sajnálja tőlem a kaját??? Öcsém komolyan mondom elegem van belőle. Legszívesebben ilyenkor meg fognám, és felpofoznám, vagy bevernék neki egy olyat hogy az orra eltörne...
Nekem is ilyen őrültségeket csinál az "apam" . Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod van/volt. Egy kis dolgon is úgy felhuzza magát , hogy elkezd üvöltözni meg minden. Hívd ki még egyszer a gyerekvedelmiseket. De ha tudod inkabb jelentsd fel. Bar nem tudom hogy mennyire fogadnanak el egy 13 éves gyereket a birosagon, de azert probald meg!!! Vagy ha van baratod akiben megbizol vagy szamit
thatsz ra, akkor kerd meg hogy koltozhess egy ideig hozzajuk ha a szuleik is megengedik. Vagy vegso esetben tanulj meg verekedni ugy hogy meg tudd verni ot, vagy egy ferfi rokontol kerj segitseget hogy intezze el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!