Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetne rávenni az...

Hogyan lehetne rávenni az embereket hogy minél többen próbálják ki a vegetáriánus táplálkozást?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Bevallom, én kifejezetten visszataszítónak találom az ilyen fajta hozzáállást. Miért akarsz te "rávenni" valakit bármire is? Ismerek olyan embert, aki kifejezetten meghízott a vegetáriánus táplálkozástól, mert magára kényszerítette a dolgot a természete ellenére.

Mindenkinek a szíve joga, hogy mit eszik. Annyi sütnivalója van minden embernek, hogy el tudja dönteni, mit szeretne enni. De az, hogy szánt szándékkal rábeszélj valakit, szerintem egyrészről ostobaság, másrészről kissé nagyképűség is. Ne legyél feltétlen biztos benne, hogy ami neked jó, az másnak is jó.

2013. júl. 25. 09:13
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Én szívesen megeszek egy vegát. :)
2013. júl. 25. 12:40
 13/17 SzikraHuszár válasza:
0%

Én megpróbáltam egyszer a vega életmódot.

Életem legnehezebb 12 órája volt...

Most komolyan, aki vega akar lenni, önszántából teszi.

A hittérítőktől hányni tudok.

Akkor vazzeg ne egyél zöldséget, mert szegény termelő ott dolgozik vele 50-60 fokban. A bolti ár töredékéért is néha. Manapság meg sok ember örülne, ha olyan életkörülményei lennének, mint a rendesen tartott állatoknak.

Egyébként is, ha az összes állati eredetű (nem tej/tojás) termékről le kellene mondani, hát a gyógyszerek nagy része ugrott, az ételekbe is (ami nem hús!) kerülhet ilyen alapanyag (zselatin, gumicukorban, egyes gyógyszerek töltő/burokanyaga, de ez csak egy példa).

Az emberi agy azért fejlődhetett, mert húshoz jutottunk. Fogazatunk, bélrendszerünk, gyomornedveink összetétele a hús megemésztését is lehetővé teszi. És a fejlődés nem engedhet meg magának felesleges dolgokat. Ha ki van találva, hogy húst kell enni, akkor húst kell enni.

Emberek vagyunk, de embertársunk szenvedései mellett elmegyünk, sőt, röhögünk rajtuk, amikor meg libát tömtek, jaj, állatkínzás! Pedig a libák, láttam is, sorban álltak a procedúráért!

Véd a fákat, egyél hódot, de a világot nem a vegák fogják megváltani. Ahogy állunk, mások sem.

2013. júl. 26. 20:54
 14/17 karakter222 válasza:
Úgy, hogy adsz mellé sült oldalast, de ha nem lesz finom felakasztunk
2013. aug. 13. 06:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos összegért kipróbálnám, de nem hiszem, hogy tartanám is.
2014. szept. 29. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne vegyél rá senkit arra hogy vegetáriánus legyen!!És amúgy is a húsban rengeteg fehérje van és aki vegetáriánus az nem jut ezekhez a vitaminolhoz hozzá ami ezt tartalmazza.
2016. febr. 3. 21:57
 17/17 anonim válasza:
Nem mindenki szeretne egészséges,erőszakmentes életmódúvá válni. Nekik ez jó. Nem szeretnének változást. Nem tehetünk ez ellen semmit és ne is akarj,mert ezért mondják a vegák/vegánokra hogy erőszakosak.
2017. máj. 22. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!