Hogyan lehetne rávenni az embereket hogy minél többen próbálják ki a vegetáriánus táplálkozást?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:11
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Hidd el, mindenki hallott már róla, tehát adott a lehetőség, hogy kipróbálja.
2/17 anonim válasza:
Már minek akarod rávenni őket? Mégis mi közöd hozzá, hogy más mit eszik???
3/17 anonim válasza:
Én disznósajttal a kezemben szaladgáltam gyerekként is, most se vagyok se túlysúlyos elég vékony vagyok és ezt a húsok tartják, gondolj bele ha csak zöldséget ennék összeszakadnék
21/F
4/17 anonim válasza:
Na engem biztos nem veszel rá! Én imádom a húst! Egyen zöldségeket a kecske!
5/17 anonim válasza:
Sehogy. Mindenkinek maga döntése. Te se legyél pap, ne téríts senkit. :)
Én is vegetáriánus vagyok amúgy.
6/17 anonim válasza:
Sehogy! Miért akarod, hogy többen egészségtelenül táplálkozzanak?
8/17 anonim válasza:
Engem pl. sehogy, mert én ha lehetne, húst hússal ennék, akár minden nap. Egyébként meg a húsnak fontos szerepe van az egészségmegőrzésben (fehérje,-zsír,-vitamin,-ásványi-anyagforrás).
10/17 anonim válasza:
Nekem a német cserediákom a barátaival együtt elhatározta, hogy vegetariánus lesz, azt mondta, hogy védjék az állatokat. Mi ott röhögtünk, anyám meg sírt, mert azt tervezte, hogy húst hússal etetünk vele, amikor idejön Magyarországra.
Tanulság: a vegetariánus életmód felborítja anyám terveit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!