Otthonülősebb fiatalok (14-25 éves korosztály)! Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Azért vagytok otthon inkább, mert egyedül jobban érzitek magatokat vagy szeretnétek nagy társasági életet élni, de nem jön össze? Kinek mi az érzése ezzel kapcsolatban?
Szia! :)
Én 13 éves vagyok és pont ezt kérdeztem meg magamtól is. :D Arra jutottam, hogy szeretem a barátaimat, meg velük lógni is tök jó, de ha én otthon vagyok, akkor szeretnék kikapcsolódni és nem foglalkozni úgy konkrétan semmivel sem, csak egyszerűen olvasni, vagy sorozatokat nézni. :)
Nálam az a helyzet, hogy általános iskolában sok "barátom" volt. Aztán rájöttem, hogy nem a barátok száma a lényeg, meg hogy mennyire vagy ismert. Hanem a barátok minősége,hogy hány igaz barátod van, ha baj van, vagy ha ki kell állni melletted, ki az aki valóban ott van. Sajnos kevés ilyen van. Rájöttem, hogy akik régen huh de menők voltak, vagy akiknek számított a véleményük mára már nem is érdekelnek. Tehát a legjobb, ha magamnak akarok megfelelni. Középsuliban teljesen megváltoztam. Csöndesnek tűnök, strébernek, mert tanulok és van életcélom. Nem jön be a bulizós társaság. Utálom, amiket az osztálytársaim csinálnak. Ha bulizni mennek nem a tánc miatt, hanem a pia, a cigi meg a drog miatt. Állandóan leitatják egymást, aztán dicsekszenek, hogy mennyit hánytak meg hány fiúval csináltak ezt-azt. És furcsálom a fiúkat is, hogy ezeket a lányokat mennyire többre tartják, mint egy normális, erkölcsös lányt. Néha azért vágyom arra, hogy mint a filmekben elmenjek beülni valahova pár lánybarátnőmmel, hogy kibeszéljük az aktuális dolgokat, de nehéz olyan igaz barátságokat kialakítani. Remélem majd, azért esetleg egyetemen vagy főiskolán sikerül.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!