Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Otthonülősebb fiatalok (14-25...

Otthonülősebb fiatalok (14-25 éves korosztály)! Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Azért vagytok otthon inkább, mert egyedül jobban érzitek magatokat vagy szeretnétek nagy társasági életet élni, de nem jön össze? Kinek mi az érzése ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azért írtam otthonülősebbet és nem otthonülőt,mert nem apácazárdás életmódra gondoltam. :) Szóval szívesen megyek néha strandra,plázába,moziba,étterembe,de olyan pörgős,aktív életet amit a legtöbb velem egykorú él,mint naponta/hetente szórakozóhelyekre/bulikra menetelre nem vágyom viszont. 1-1 lightosabb programnak örülök,de egyedül is nagyon jól elvagyok.Pl.: olvasás,nyelvtanulás,netezés,dvd-zés,sütés,főzés,itthon medencében lubickolás,stb... Ja és 21 éves vagyok. :D

2013. júl. 24. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
bocs, "apáca életet élek"
2013. júl. 29. 17:48
 12/14 lálá2000 válasza:
56%

Szia! :)

Én 13 éves vagyok és pont ezt kérdeztem meg magamtól is. :D Arra jutottam, hogy szeretem a barátaimat, meg velük lógni is tök jó, de ha én otthon vagyok, akkor szeretnék kikapcsolódni és nem foglalkozni úgy konkrétan semmivel sem, csak egyszerűen olvasni, vagy sorozatokat nézni. :)

2013. aug. 1. 00:32
 13/14 anonim válasza:
60%

Nálam az a helyzet, hogy általános iskolában sok "barátom" volt. Aztán rájöttem, hogy nem a barátok száma a lényeg, meg hogy mennyire vagy ismert. Hanem a barátok minősége,hogy hány igaz barátod van, ha baj van, vagy ha ki kell állni melletted, ki az aki valóban ott van. Sajnos kevés ilyen van. Rájöttem, hogy akik régen huh de menők voltak, vagy akiknek számított a véleményük mára már nem is érdekelnek. Tehát a legjobb, ha magamnak akarok megfelelni. Középsuliban teljesen megváltoztam. Csöndesnek tűnök, strébernek, mert tanulok és van életcélom. Nem jön be a bulizós társaság. Utálom, amiket az osztálytársaim csinálnak. Ha bulizni mennek nem a tánc miatt, hanem a pia, a cigi meg a drog miatt. Állandóan leitatják egymást, aztán dicsekszenek, hogy mennyit hánytak meg hány fiúval csináltak ezt-azt. És furcsálom a fiúkat is, hogy ezeket a lányokat mennyire többre tartják, mint egy normális, erkölcsös lányt. Néha azért vágyom arra, hogy mint a filmekben elmenjek beülni valahova pár lánybarátnőmmel, hogy kibeszéljük az aktuális dolgokat, de nehéz olyan igaz barátságokat kialakítani. Remélem majd, azért esetleg egyetemen vagy főiskolán sikerül.

17/L

2013. aug. 2. 16:09
 14/14 anonim válasza:
Őszintén én nem nagyon vágyom az ilyen hatalmasnagy társaságokra. Akikkel suliban barátkozom, vagy legtöbbször vagyok, ők tökéletesen megvannak nélkülem. Értem ezt arra, hogy a szomszéd faluban falunap volt, amire elmentek, de egy olyan srác is aki nagyon messze lakik, és nem hívtak. Igazából először rettentő rosszul esett, de egy idő után megtanultam kezelni a magányt, és nekem köszönöm szépen ez tökéletes. Ha hívnak, akkor persze szívesen megyek bárhová várkivel, de ha nem, hát én nem erőltetek semmit.
2022. júl. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!