Hogy védekezzek a zaklatások ellen?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és eléggé nőies.az utcán is leszolnak hogy fiu vagyok e vagy lány.Ez igazábol nem zavar sőt dicséret.De a suliba elég sokat piszkáltak ,el is terjedt a hir hogy meleg vagyok .Most egy másik osztályba iratkoztam át lehet hogy jobb lessz de szerintem csak rosszabb.Csak fiuk vannak az osztályban.Ha megint elkezdenek verni meg piszkálni én nem tudom mit csináljak.Hogyan védekezzek?ha visszaszolók megvernek..
(Negatív komikat nem kérek)
2013. júl. 23. 23:18
11/15 A kérdező kommentje:
ha már mindenki tudja hogy meleg vagyok akkor mit változtassak? ezen már nem lehet válzoztatni
2013. júl. 23. 23:52
12/15 anonim válasza:
Gyúrd ki magad + szerezz barátnőt. Probléma megoldva.
13/15 JulesM111 válasza:
Valld be, hogy meleg vagy :)
14/15 A kérdező kommentje:
már be vallottam hogy meleg vagyok :D
2013. júl. 24. 14:35
15/15 anonim válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Azóta az utcán már nem szólnak, hogy fiú vagy lány vagy? Az iskolában piszkáltak a másik osztályban? Szoktál még lányosan öltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!