Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én egy 14 éves fiú vagyok. és...

NightHero kérdése:

Én egy 14 éves fiú vagyok. és azon gondolkoztam, hogy miért élek és arra jutottam, hogy meg akarom magam ölni részletek alul!?

Figyelt kérdés

Talán ott kezdődött az egész amikor 12 évesen átjött a mi osztályunkba és ő volt a legjobb haverom 2 éven át... és ez nagyon rosszat tett nekem belevitt minden bajba és rám fogta . Aztán 14 évesen kipróbáltam milyen Füvezni ( egy buliba adták ) és ezt elmondtam annak a gyereknek... és ő elmondta az egész osztálynak és most az egész iskola füvesnek, drogosnak hív . Mindenki kihasznál egy jó barátom sincs ... mindenki elítél a múltam miatt .

Segítség!

2013. júl. 20. 23:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
Melyik suliba jársz Szombathelyen? Én is itt lakom és sajnos volt egy iskola amit ott kellett hagynom a bunkó közösség miatt!
2013. júl. 21. 00:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Zrínyibe
2013. júl. 21. 00:37
 13/17 anonim válasza:
Gondoltam :D
2013. júl. 21. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindjárt mész úgyis szakközépbe/gimibe ott már teljesen átlagos dolog a füves cigi(szomorú de ez van). Az meg, hogy emiatt el akartad dobni az életed kicsit durva, mindig lesznek seg*fejek az életbe készülj fel!
2013. júl. 21. 00:47
 15/17 anonim válasza:
A KUTYA akit dílernek néztek adott volna el lisztes szódabikarbónát vagy valami az gyorsban beszerzel fél millió forintot mire rájönnek hogy az biza nem mák hanem búzaszármazék kisfiam, fél millából pedig veszel, nézzük csak mondjuk minőség is számít 2500/gramm marihuánát most az 200 gramm, bulikban ott helyben viszont eladod mondjuk 2750-3000 attól függ grammjáért elég drága de ott helyben meg is vehetik és kész 5 év múlva már tőzsdézhettél volna kisfiam ááá miket kihagynak egyesek .p
2013. júl. 21. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy hülyeség lenne megölni magadat. Gondold el, normál esetben egy olyan 60-70 évig elélsz, gondolod, hogy örökké bántani fog, ami 14 évesen történt veled? Legfeljebb próbálj nem elkallódni, és akkor talán lesz értelme élned.
2013. júl. 23. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

az első válaszoló szerintem egy köcsög. 14 évesen is lehetnek egy embernek problémái, én depressziós voltam például...

szerintem válaszd az egyenes utat, mondd el anyukádnak, meg fogja érteni hidd el, úgyis megbántad.

2013. aug. 4. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!