Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az egész nyár elmegy anélkül...

Az egész nyár elmegy anélkül hogy akármit is csinálnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most töltöttem a 16-ot (fiú). Körülbelül 6-8-an vagyunk nagyon jó barátok, de egész nyáron alig járunk össze. Nem tudom ez csak engem zavar-e közölünk, mindenki vagy otthon van esetleg nyaral stb... Online mindig beszélünk "gamelés" közbe, de nekem ez egyszerűen semmi, nem birok otthon ülni 3 hónapon keresztül egy Wowos accot húzva és a német nyelvvizsgámra tanulni... Párunknak közölünk van barátnője (nekem nincs), ők nyilván többet járnak el otthonról de ez minden. Egész nyáron úgy egyszer bulizott együtt a "csapat".

Utolsó mondatomhoz visszatérve nem ilyen partyállatságról beszélek,(személy szerint sem szeretem az ilyen elcseszett drogos tuc-tuc klubbokat) összegyűltünk valakinél sörözni meg röhögni stb...

Még annyit szeretnék umm.. leszögezni hogy nem azok a bizonyos kocka gyökerek vagyunk és nem is részeges partiállatok, hanem úgy a 2 szélsőség között, de a kettő közül inkább a "kockaság" felé közelítünk (nem ez volt életem legértelmesebb mondata, de remélem a lényeg lejött ebből:) )

2013. júl. 20. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
hát bakker.. 8 az elég sok.. ha öten nem érnek rá, még mindig marad 3.. menjetek el sörözni, vagy valami koncertre..bulizni.. stb.
2013. júl. 20. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én olvasok/edzek ilyenkor...én is 16f vagyok, csak nekem egyik haverom sincs jelen xD
2013. júl. 20. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
menj el egy külföldi koncertre!
2013. júl. 20. 22:47
 4/5 anonim válasza:
Dénes te vagy az ? amúgy megy el egy parkba és a legelső szerelmes párt akit látsz meny oda hozzájuk és mond a csajnak hogy hogy tehetted ezt és hogy gyerekünk is lehetett volna és fús az életedért
2013. júl. 20. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem is így van. Mondjuk én nem szoktam sörözni ( mivel csak 14/L vagyok ), meg nem kockulok annyit, de két- három naponta leszoktam ülni ps-ezni. Mondjuk nekem tanulnom is kellene, felvételire meg stb. de nincs hozzá kedvem, meg mindig találok valami kifogást, hogy ne kelljen tanulnom. Amúgy meg szoktad kérdezni őket, hogy van-e kedvük elmenni valahova? Nekem ha ráérnek a barátaim, akkor felhívnak, és megkérdezik. Vagy hogyha egyikük sem ér rá, akkor elmegyek focizni vagy kézizni. Pl. elmehetnél te is sportolni, vagy hívd fel a haverjaidat, hogy menjetek el focizni vagy biliárdozni, bowlingozni, moziba, akiknek nincsen barátnőjük azokkat csajozni stb.De ha ezeket nem akarod, akkor pl. olvasd ki a kötelezőt a suliba, vagy menj el a családoddal valahova (strandra, vagy akárhova) :)
2013. júl. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!