Lenézőek. Mindenki mindenkit elítél, pletykálnak egymásról, tönkre teszik az embert. Halottam már, hogy külföldön ez nem így van, akár pizsamában is elmehetnek vásárolni, nem nézik meg őt az emberek. Szerintetek lehet ezen változtatni?
Én erdélyi vagyok, és ahol én élek, többen vannak románok, viszont itt körülbelül 50-50%-ban bunkók meg hülyék az emberek. Mondjuk hozzátenném, az 50% bunkóban a legtöbb cigány is benne van. A legtöbb, nem minden! Ebből meg nekem az jött le, hogy emberfüggő, ki hogyan volt nevelve, úgy viselkedik nyilvános helyeken.
2013. júl. 25. 09:14
12/20 anonim válasza:
" amilyen te vagy, olyan embereket huzol be magad kore; es ez igaz az utca emberere, akivel a buszon futsz ossze, meg a kozeli baratokra. "
Sajnálom, de ez nem igaz. Tudod életemben nem üvöltöztem villamoson és buszon a páromnak, hogy sz...jad ki a g.....met.
A kedvességet adsz kedvességet kapsz sem működik.
2013. júl. 25. 19:47
13/20 anonim válasza:
Nagy hiba az általánosítás! A világ nem csak fehér vagy fekete! Itthon vannak felszínes, barom, bunkó emberek de elég naív és szűk látókörű vagy ha azt hiszed más országban csak udvarias emberek élnek. Tény, hogy a magyar ember nem a toleránsságáról híres de azt hiszed máshol nem ítélik el az embereket? A pletykák sem csak magyar földön léteznek.. Ugyanúgy ahogy külföldön itt is vannak pozitív és negatív dolgok, de az életben akárhova sodor is az élet mindig így lesz meg kell szokni, és tudni kell védekezni!
19/L
2013. júl. 26. 11:07
14/20 anonim válasza:
13: Mindenhol vannak rendes és bunkó emberek.
Csak tudod az arányok.....
Pár hónapja költöztem külföldre, előtte már éltem fél évet máshol, többször jártam Európa más országaiban, én nem mondom, hogy ahol most élet ott még a sz....r is rózsaillatú, de sokkal élhetőbb a környezet.
2013. júl. 26. 15:18
15/20 anonim válasza:
Nekem is volt h itt Magyarországon beszóltak a stílusom (rocker), külföldön ha nyaraltunk le se tojták.... Itt meg annyira alpári legtöbb ember h hihetetlen
2014. jan. 1. 13:41
16/20 anonim válasza:
Amikor Szlovákiában voltam és megtudták, hogy magyar vagyok kinéztek és beszóltak, nagyon kevés volt a kivétel. Magyarországon az első benzinkúton átvágtak 5000 forinttal. A szlovénok és a csehek kedvesek voltak. Prágában nyáron mezítláb vágtam át a városon és mindenhol megbámultak, összesúgtak a hátam mögött a középkorú hölgyek. Viszont nemcsak rossz élményeket tudok felmutatni. Nem egyszer jókat buliztunk szlovák barátaimmal, legutóbb egy idegen magyarországi falu kocsmájában úgy fogadtak, mintha hazaérkeztem volna. Hogy mi ebből a tanúság? Mindenhol van jó is és rossz is, soha nem tudhatod melyiket találod meg először és nem tudsz rajta változtatni sem.
2014. jan. 3. 06:55
17/20 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de akik lenezik a magyarokat a magyar mentalitas miatt azok nem pont olyanok mint azok a lenezö magyarok ?
Nem szeretem egyaltalan azokat az embereket akik lenezik a nepemet. En külföldön elek (svabokkal) es itt is vannak nagyon rendes emberek es nagyon bunko emberek, söt...
De nem kell a bunko emberekkel beszelgetni, ki lehet öket kerülni.
2014. jan. 3. 08:49
18/20 anonim válasza:
Igen, csak ott. Pontosan a hozzád hasonló buta, megosztó, "egy kis cirkuszt" mindig kedvelő, tehetlen, anyuka csecsén ragadt, akaratgyenge emberek tömege teszi olyanná azt az országot, amilyen.
2014. jan. 3. 09:53
19/20 anonim válasza:
Magyarul tudó, utálkozó nem magyarok kíméljék meg a magyarokat -és minden más rendes embert- az alaptalan támadásaiktól!
2014. jan. 3. 13:51
20/20 anonim válasza:
Engem Szlovákiában megvertek a wc-n és nevettek rajtam.Vannak ahol ez a mentalitás még enyhén se durva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!