Ennek mi lehet az oka, és hogyan lehet változtatni rajta?
Szia !
Velem is van/volt hasonló, a saját tapasztalataimat írnám le.
Nekem is nagyok sokáig volt ilyesmi érzésem, hogy szorongtam tömegben és nagyobb társaságban, ráadásul szintén nehezen bízok.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy sok ember megértő lesz veled, és türelmesek lesznek hozzád, elfogadják, hogy lassabban nyílsz meg előttük. Akik meg nem képesek erre, nem érdemesek a baràtságodra.
Tömegközlekedésen, szórakozóhelyen, nagyobb társaságokban nagyon sok ember szorong, hidd el. Nekem sokat segített, ha ismerősökkel együtt voltam valahol, és elfelejtették velem a félelmet. Ha pedig erre nem volt lehetőség, csak bedugtam a fülhallgatómat, és olyan zenéket kerestem, amik lenyugtattak. Próbálj meg ne 'pánikolni' (nekem ezzel volt a gond), gondolj barátokra, élményekre, tereld más irányba a gondolataidat.
Nem tudom, hogy pontosan mitől lehet ez a te esetedben, nekem egy régebbi rosszullét miatt volt (akkor is tömegben voltam, megmaradt bennem). Azt viszont tudom, hogy mindenképp lehet rajta segíteni ;)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!