Ti milyen közösségi oldalakon vagytok fent? Melyiken milyen rendszerességgel? Kort is írjatok már
Facebook, Twitter.
Facebookot heti 2-3 alkalommal látogatom. A Twittert, pedig majdnem minden nap, ha alkalmam van rá! :)
14/l
Facebook - 2-4 óránként, ha gép közelbe vagyok, suliba max akkor amikor már nagyon unom magam és a wifi terembe vagyunk (ez eddig kb. 4x fordult elől, angolon ahol előrébb járok, mint a csoport ezért általában csak unom magam).
Twitter - Van, de nagyon ritkán használom, nem igazán tudom, hogy mire lenne jó, hogyan kéne jól használni+ nincs fent az ismerőseim 70%-a emiatt uncsi is. Kb. hetente-kéthetente 1x.
Tumblr - Ez is olyan, mint a Twitter. Hetente - kéthetente járok fel rá, bár ezt jobban szeretem, mint a Twittert.
MSN (ha ezt annak veszük) - Kb. egy éve nem léptem be, a jelszót sem tudom már + elvileg egybe olvadt a skyppal (?).
15l
ja és ha a moly.hu annak számít, azon naponta többször
utolsó voltam
Facebookon és Twitteren - naponta többször
15L
Iwiw - soha, már a jelszavam sem tudom
MyVip - kb évente, de csak, hogy megnézzem használja-e még valaki :D
Facebook - naponta többször. nem szeretek folyamatosan fent lenni, ezért mindig kijelentkezek, de azért benézek sokszor, hogy van-e valami fejlemény, kaptam-e üzenetet
Twitter - ritkán kb havonta, mert ismerősök sem használják
És ha végre kiszállítják a telefonomat, akkor Instagramon is fent leszek. (mostani telóm bada-s)
(egyébként nekem is megszűnt már az e-mailem, amivel myvipre ill iwiw-re regisztráltam, tehát én semtudom már magam letörölni)
De egyébként páréve sok idióta közösségi oldalra felregisztráltam, aminek ma már a nevét sem tudom.:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!