Ti milyen közösségi oldalakon vagytok fent? Melyiken milyen rendszerességgel? Kort is írjatok már
MyVipen, de csak mert nem tudom magam törölni. 3-4 havonta eszembe jut, akkor fellépek, megpróbálom magam törölni, de ennyi.
Iwiw-en. Egyik rokonommal ezen tartottam régebben a kapcsolatot, már csak 2-3 havonta lépek fel.
Facebookon. Ezt utálom a legjobban, mert nem látom át. Erre napi rendszerességgel fellépek, amióta eltűntek msn-ről az emberek, mert sok ismerőst szinte csak így lehet elérni (telefon drága). Mivel sokszor inkább otthon punnyadnak, mintsem lejönnének, néha hajlandó vagyok fél-egy órát csetelni velük hetente egyszer-kétszer.
21L
iwiwen. Fél évente 1x lépek be.
fb-on. naponta többször is belépek.
25 L
Iwiw, félévente-évente
Myvip, sok éve elfelejtettem a jelszavam, azóta megszűnt az emailem is, amivel csináltam, úgyhogy az már úgy marad.
Facebook, folyamatosan online vagyok, elsősorban a chat miatt
LinkedIn, hetente-kéthetente, kivéve ha állást keresek, mert akkor naponta többször
Tiniként szerintem regisztráltam még pár oldalra, talán myspace, ilyesmi, de ezeknek se tudom már a jelszavát
24N
Köszönöm az eddigi válaszokat
Bár meg vagyok lepődve h egyikőtök se twitter-ezik..
Facebook, Twitter.
Naponta többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!