Mit tartasz ellenállhatatlannak egy férfiben?
33-as vagyok
Theos, én írtam az „okos kezeket”, de akkor intelligensre módosítom. Egy kéz igenis lehet intelligens ; a mozdulatok, az érintése, a kéz és az ujjak egymáshoz viszonyított arányai miatt, sőt, már csak abból is meg lehet ezt állapítani, hogy az-e, ahogy pihen. Én még sosem csalatkoztam abban, ahogyan egy férfit a keze alapján elgondoltam. Persze, hogy nem maga a kéz az intelligens, hanem az őt irányító agy, de a kéz akkor is árulkodik – persze csak akkor, ha az illető mozgásszervileg is egészséges.
Előző vagyok.
"Én még sosem csalatkoztam abban, ahogyan egy férfit a keze alapján elgondoltam."
Ez persze (és a többi is) nőkkel kapcsolatban is ugyanúgy igaz.
Számomra milyen az ideális férfi?
Külső alapján nehezen tudnám megmondani. Talán számomra az tesz valakit a legvonzóbbá, ha egy pillantásomból tudja, éppen milyen kedvem van, mi volt a véleményem az adott szituációról. Amikor megengedi, hagyja, hogy megvalósuljak és teljes mértékben önmagam lehessek mellette annak a tudtában, hogy ő ezt is értékelni fogja (mégha nem is mindig jól). Ellenállhatatlan a mosolya amivel megköszöni amikor reggel az ágyba viszek neki kávét. Ha ugyanúgy szexi mackóban, mint öltönyben. Ha közösen meg tudunk beszélni mindent, illetve a vitákat intelligens módon rendezzük. Nagy kedvencem, ha valaki olyan dolgokkal próbál imponálni, amiről fogalma sincs de engem érdekel és ezért utánanézett - szerintem aranyos :) (vagy ha épp profi a kedvenc témámban).
Szerintem ezek az egyszerű dolgok teszik széppé a mindennapokat, nem mondom, a külső igenis fontos tényező, de hiába, ha az ember párja kong az ürességtől, és nem tud adni csak kapni, illetve később csak venni. Ha gazdag mindennapokat varázsol egy férfi a számomra (és én viszont) akkor az már ellenállhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!