Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megbízhatok egy olyan férfiben...

Megbízhatok egy olyan férfiben akinek több házas nővel volt már afférja, viszonya?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 9. 21:47
 2/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. jún. 9. 21:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján döntenék.
2013. jún. 9. 21:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt mondod hogy a jövőre nézve ez nem lényeg??nekem olyan fura ez picit!bár mindenhez 2 ember kell....
2013. jún. 9. 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Két ember kell, de ez még nem mentesíti egyik felet sem a felelősség alól.
2013. jún. 9. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem lényeg, azt nem mondanám. De nem gondolom, hogy csak egy ilyen ember csak rossz ember lehet. Mindenki követhet el hibákat, meghallgatnám, miért tette.

Mindenkinek van rossz időszaka, amikor csinál hülyeségeket. Nem írnám le csak ezért egyből, megismerném előbb.

2013. jún. 9. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból nem gondolod hogy megbízhatsz benne? Betegség miatt vagy hogy nem lesz hűséges és nem akar komoly kapcsolatot? Nekem is volt már rengeteg házas nővel kapcsolatom, és akkor mi van? Nem jelent semmit. Attól még miért lenne valaki rossz ember?
2013. jún. 9. 22:14
 8/15 anonim válasza:
Szia. Fura kérdés. A szoknya - pecér az szoknya - pecér marad. Mint például én. Bocs.
2013. jún. 10. 00:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h rossz ember csak igen bizalom szempontjából félek!én is házas vagyok...
2013. jún. 10. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
akkor nem értem! kalandnak akarod? mert akkor milyen szempontból akarsz megbízni benne?
2013. jún. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!