Mit tartasz ellenállhatatlannak egy férfiben?
Figyelt kérdés
lányok írjanak :D2013. júl. 8. 11:47
1/50 anonim válasza:
A magabiztosságát.
Ha valami iránt szenvedéllyel van (a munkája, a hobbija, egy sport, egy szakma, bármi).
A jó illatát.
2/50 anonim válasza:
ha okos, határozott, talpraesett és empatikus és érti a humort
3/50 anonim válasza:
Az eszét,a humorát,az illatát,hogy elhiteti velem,hogy én vagyok számára az egyszem nő,megért és nem próbál megváltoztatni a saját képére.Társ és nem parancsoló.
4/50 anonim válasza:
Ha ugy viselkedik,ahogyan egy férfinak kell, ja és ha van egy gitár a kezében és játszik valamit.:)
5/50 anonim válasza:
ha intelligens és van humorérzéke. nálam ez a két legfontosabb tulajdonság egy férfiben. persze az ápoltság is legalább ennyire mérvadó.
6/50 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz:)
intelligencia, humor
és megveszek ha egy pasinak jó illata van
18/L
7/50 anonim válasza:
Ha okos, vicces, és ízléses a humora, illetve kedves és tud viselkedni a lányokkal szemben.:)
9/50 anonim válasza:
az illata ,ha lehet vele beszelgetni akar vicces akar komoly temaban es ha cigizik. :))
10/50 anonim válasza:
A pénztárcáját. Meg a tenyerét. Amikor gumicukrot tart benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!