Szerintetek is nagy mértékben hozzájárul a facebook a világ és az emberi kapcsolatok elcsesződéséhez?
Figyelt kérdés
Én 17évesen nagyon úgy látom.Eddig is egy látszat világ volt,de mióta divatba jött a facebook azóta ez még jobban érződik. Nem arról van szó hogy én nem vagyok fent hanem arról hogy szerintem sokkal jobb volt régen amikor inkább felhívtuk egymást vagy a haverokkal beszéltünk msn-en. Most meg mindenki próbál szemmeltartani mindenkit stb..A hotdog meg ezek myvip jók voltak de én őszintén megmondom ha egy nap bejelentenék hogy megszűnik a facebook én örülnék neki.2013. jún. 25. 00:33
31/38 Bruce_Wayne válasza:
a Facebookot talán nem ember csinálta? én pont arról beszélek hogy az egész egy nagy parasztvakítás és pont azok nem látják akik ilyen szenvedélyesen hangoztatják hogy ez milyen jó dolog meg hogy segíti az emberi kapcsolatokat, még mindig hangsúlyozom hogy itt siklotok át a lényegen,mert ez a fajta kapcsolattartás meg se közelíti a normálist,de nyugtatgassátok csak magatokat hogy mekkora találmány és hogy nem vagytok függők mert csak "ritkán" használjátok,meg ezt is azért teszitek mert máshogy nem tudnátok távoli barátaitokkal kommunikálni. Már hogy ne tudnátok csak az erőfeszítésbe kerül mert kézzel kell levelet írni,vagy telefonon kell beszélni naponta 10 percet,de jah megint jönnek a kifogások hogy a levelezés az milyen őskori meg ne menjek már vissza az időben,a telefonhívás meg baromi drága,ellenben okostelefonra meg mobilnetre van pénz hogy bármelyik percben belogolhass végig görgetni az eseményeket...véleménye mindenkinek van, leírtam én is és a ellentábor is, ki ki maga dönti el melyik oldal a szimpatikus én megyek meggyet szedni az jobban kikapcsol egy virtuális világ tele agymosott zombikkal akik még mindig elhiszik hogy az ilyen dolgok értünk és a jobb életért vannak.
32/38 anonim válasza:
BW: Minek vagy ide bereggelve, ebbe a virtuális világba, és miért érzed fontosnak, hogy tök ismeretlen embereknek állandóan ilyen hosszú hozzászólásokat írj?
33/38 Bruce_Wayne válasza:
segíteni vagyok itt,de sok a menthetetlen
34/38 Bruce_Wayne válasza:
szeretem mikor már másba nem tudtok belekötni elkezditek fikázni a helyesírást,a mondatok nyelvtani felépítését,esetem most a túl hosszan kifejtett gondolatokat.Biztos elnéztem az oldal leírását és itt nem az a lényeg hogy kifejtsd a véleményed,megoszd a gondolataid a lehető legkimerítőbb formában. Lehet hogy hihetetlen számodra de akadtak már néhányan akiknek segített egy-egy velem való levelezés,beszélgetés.
35/38 anonim válasza:
Te most mit szeretnél tulajdonképpen ? Meggyőzni az embereket,hogy a facebook bűn,rossz ,hátrányukra van ? Lehet van valami abban amit te mondasz ,de egy modern világban élünk,most ez a leggyorsabb lehetőség a kapcsolattartásra és szerintem senki nem fog leülni levelet irni ,aztán a postára rohangálni két naponta . Ez van ,ezt kell szeretni vagy nem szeretni,de legalábbis megfelelően használni!
36/38 anonim válasza:
Brucenak sajnos igaza van.Az egész egy parasztvakítás,és ezáltal megszűnik értékelhetővé válni az igazi világ.A legtöbb ember ott éli az életét.Igen,mindent arra lehet használni,amire való,de a facebook semmire sem való.Ahelyett,hogy az ember az internetből információkat gyűjtene,ami a saját szellemi fejlődését szolgálja,ehelyett más emberek saját életében való fontossá tételével ámítja magát.
37/38 anonim válasza:
Brucenak csak van igaza .Ha valaki nem akarja ne használja, nem kötelező .Én részemről egy jó dolognak tartom .De viszont ténylegesen arra használom ,amire való KAPCSOLAT TARTÁSRA (!) nem pedig arra ,hogy saját magamat kellessem a pasiknak,mindenféle idétlen és nevetséges,mesterséges csücsörítős-pucsítós ,tükörben pózolós ,groteszk képekkel !!! Én itt tartom a kapcsolatot Amerikában ,Angliában élő barátaimmal ...nem egy ezer éve nem látott rokonomra akadtam rá itt .Szóval szerintem jó dolog ,csak helyén kell tudni használni .
38/38 anonim válasza:
Kihagytam egy szót .. Bruce-nek RÉSZBEN (!) van csak igaza ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!