Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utasítják el a mai...

Miért utasítják el a mai tinilányok az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés

Akiknek más zenei stílusuk van. Én is ilyen vagyok. Rocker, ezért több mindenki utál. Kérik, hogy rakjak be zenét, és mikor meghallják a kedvencem, mindenki "fújol", hogy ez milyen sz@r meg minden. Persze nekem végig kell hallgatni az ő számaikat és nem tehetek rájuk megjegyzést...

Akik nem sminkelik magukat és nem pasiznak. Mindenki más korban kezdi, ez miért lenne "szánalmas"? Egyik ismerősöm megkérdezte tőlem, hogy volt-e már fiúm, erre azt mondtam, hogy nem, és egyből "gyerekes" vagyok, csak mert 14 évesen nem volt még barátom...

Akik még nem menstruálnak. Ez miért nevetséges? Mindenki máshogy fejlődik, nem értem, miért kell kinevetni ezért, főleg, hogyha már megvan nekik, akkor sem érnek többet az életben...

2013. jún. 8. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Talán csak a társaság a rossz. Vagy te nem állsz ki eléggé magadért. Én 15 éves vagyok és one directiont is hallgatok és őket eléggé sokan szokták cikizni a fanokkal együtt.. legalábbis máshol.. nekem mindig is saját stílusom volt és sose szidtak vagy épp cikiztek érte. soha sehol se az osztályomban se a baráti körömben. Hát pasiügyben nem mondok inkább semmit mert arról lehet rosszat is mondani meg jót is, hogy mi a jó abban, hogy már volt meg mi a jó abban, hogy még nem. Menstruálás meg.. áá utálom hogy nekem megvan és irigylem azokat akiknek még nincs. :)

Sminkelni meg nem szoktam magam. Szerintem csak annak kell a vakolat aki kicsit csúnyácska és javítani tud azzal magán. Aki szép annak minek? Meg van akinek nem is áll jól. Nekem például mindenki azt mondja hogy nem kell sminkeljem magam mert úgy jó ahogy vagyok a smink csak csúnyítana rajtam. Szóval állj ki magadért és magyarázd el nekik hogy ezek tök nagy értelmetlenségek és mindenkinek más a stílusa meg minden.. és ne szállj vitába velük inkább légy bölcsebb vagy le alacsonyítanak a maguk szintjére és ott legyőznek. Na azt sose hagyd! És nem szard le a véleményüket ha azt akarod, hogy meghallgassák a tied. Mert ha te leszarod az övékét akkor nem is értem,, hogy várhatnád el hogy elfogadják a tied.

hajrá :)

2013. jún. 28. 01:29
 12/15 anonim ***** válasza:

A zenei ízlésed max azért fikázzák hogy valamibe bele tudjanak kötni,komolyabb jelentőséget nem kell neki tulajdonítani.

Hát basszus ők meg a marha sok sminktől 30 évesen úgy fognak kinézni mint az 50-esek,gratulálok.És nem nem vagy gyerekes,ŐK a gyerekesek ha azt hiszik hogy attól lesznek valakik ha már az egész iskolán túlvannak.Véleményem szerint cikibb szajhának lenni.Példának okáért én isimbe is jár egy ,,menő" csaj,rohadtul odavolt hogy ,,Bakker Istennő vagyok végre pasim van,ezt kapjátok ki'' szöveggel rontott be az öltözőbe.Pár hét után meg az egész suli füle hallatára ordít a nagy szerelmével,aki az út másik felén baktat és tudomást sem vesz róla hogy hordja vissza az irháját mert neki most azonnal meg kell vele beszélni a mittoménmármiarákot.Gratulálok ő meg az érett kapcsolatai.És szerintem neked sem lehet idegen a szöveg,hogy,,Úr Isten mégis mik akartok lenni,apácák?" Nagy lapáttal kell tenni az egészre,mert nekem senki se mondja hogy 13-14 évesen ha lesz egy nagypályás csávója azzal élete végéig békében és boldogságban fog élni,jó vicc.

Ahhoz meg aztán abszulút semmi közük hogy ki mikor menstruál.Nem azzal fogják sokra vinni ha játsszák a túlérett macát.Mert ha tegyük fel viszik is,ne akarják beadni hogy a -10 fokban olyan állati jó érzés lesz egy szál tangában állni az út szélén.Mert ahogy ezt a típust ismerem a tanulás nem tartozik a kedvenc időtöltéseik közé.

2013. júl. 14. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:

az osztályban a három "nagymenő" csajszika elhatározta, hogy pasit szerez magának most nyáron. gratulálok hozzá, r*bancságból jeles... istenem-.-"

amúgy köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 15. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, éreztem. Nem a rockerségeddel van baj, hanem a stílusoddal.
2013. júl. 15. 22:58
 15/15 anonim válasza:
egyetértek...nem a zenéddel van baj(bár megmondom őszintén nekem nem jön be) hanem téged nem bírnak! gondolkozz el ezen és próbálj meg barátkozni mert biztos vagyok benne h te is mondtál rájuk pár dolgot
2013. júl. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!