A 16 éves tinilányok mikor irigyek egy másik csajra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 07:13
2/5 anonim válasza:
Ha a másik lánynak egy picivel több/jobb van (esze, pasija, pénze, ruhái) Tehát mindig irigyek egymásra! :)
3/5 anonim válasza:
Én azokat irigylem, akik már ilyenkor elmehetnek bulizni, van barátjuk.. Persze azt is látom, hogy kinek milyen márkás ruhája van, milyen sminkcucca, de ezeket én is megtudom hálisten venni:)
4/5 anonim válasza:
Nemfeltétlenül kell irigykedni , hogy "jajj ő már eljárhat -bulizni" hiszékeny b.d.s p.cs.k ....lesznek belőlük
5/5 anonim válasza:
Igazából a külsejükre nem vagyok irigy, max. a rosszabb napjaimon, mert egyébként elégedett vagyok magammal.
Azokra szoktam irigy lenni, akiknek van barátjuk, de csak azért, mert a srác, akit szeretek, nem igazán mutatott eddig érdeklődést felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!