Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Létezik olyan ember, akinek...

Létezik olyan ember, akinek tényleg jobb lett az élete egy social médiás életguru tanácsaitól?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem.

Tele van az internet önjelölt életvezetési tanácsadókkal, coachokkal, sztoikus bölcselőkkel, befektetési megmondókkal, egészség-gurukkal és boldogság-mérnökökkel. TikTok, Insta, Facebook, YouTube — Dunát lehet rekeszteni azokból, akik ingyen, vagy csak egy feliratkozásért cserébe, azt ígérik, hogy jobb lesz az életed.

De tényleg: lett már valakinek ezek nyomán ÉRDEMBEN jobb az élete?

Nem csak „jól hangzott” meg „na, ezen elgondolkodom” szinten, hanem tényleg:

– máshogy élsz,

– jobb lett a mentális állapotod,

– rendbe raktad az anyagiakat,

– vagy nem tol le az élet minden második nap?

Érdekelne. Nem cinikusan kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok, mivel bennem némi aggály fel-fel merül.

ápr. 21. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen segíthet, de nem a guru, hanem maga az illető lépései...

Max a social médiás életgurunak biztos. Gondolom függ, a probléma milyenségétől.

Sok a sárkányfű árus manapság...

ápr. 21. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak köztük jók, csak akiknek tényleg szükségük van rájuk, azok tudják a kegkevésbé megállapítani, ki a jó és ki a kókler.
ápr. 21. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:

"Az ember lelke jó üzlet" Nem jut eszembe ki mondta.(lásd politika, háborúk)

Ettől függetlenül segíthet szerintem.

ápr. 21. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Dale Carnegie könyvei nekem segítettek. Bár azok már száz évesek.
tegnapelőtt 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!