Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is megfigyelte, hogyha a...

Más is megfigyelte, hogyha a lúzer srác megpróbál beilleszkedni az osztályba, társaságba, akkor pont az ellenhatást éri el, és még jobban kiröhögik, megalázzák, csicskának könyvelik el, mert görcsösnek, és megfelelési kényszeresnek fogják tartani?

Figyelt kérdés
Igazából semmi értelme.. Hiába kopogtatok, mert csak rávágják az ujjaimra az ajtót... És nem kezelnek egyenrangú partnerként soha. Mert nem is vesznek emberszámba. Ezt megtanultam, hogy akár a falat is lekaparhatom, akkor se fogadnak el engem. Legyen ez bármilyen közösség. Felesleges az egész.

márc. 18. 12:56
1 2 3 4 5 6
 1/57 A kérdező kommentje:
Valahogy ezek ilyen eleve elrendelt dolgok, vagy nem is tudom. Én lemondtam arról, hogy bárkivel is megszerettessem magam.
márc. 18. 12:59
 2/57 anonim ***** válasza:
95%

De miért akarod magad megszerettetni olyanokkal, akik így viselkednek veled?

Én is mindig magamnak való voltam és tök jól elvagyok a magam világában. Életem 44 éve alatt persze mellém szegődtek olyan emberek, akiket szeretek és barátnak tekintek, de sosem akartam görcsösen megfelelni idegeneknek. Miért? Csak hogy elmondhassam, szóba állnak velem? Szükséged van erre?

Erősítsd a jellemed, olvass sokat, a megfelelő emberek útközben úgyis rád találnak.

44/N

márc. 18. 13:02
 3/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is észrevettem
márc. 18. 13:08
 4/57 A kérdező kommentje:
Mintha lenne egy ilyen betonfal köztem, és az emberek között.
márc. 18. 13:11
 5/57 anonim ***** válasza:
0%
Aki balf***nak születik, az is marad. Ha erre időben rájön és elkezdi kerülni az embereket, rengeteg kudarctól kíméli meg magát.
márc. 18. 13:17
 6/57 anonim ***** válasza:
67%

Ált. két dolog miatt lesz vki "lúzer" egy közösségben:

1. Van vmi kirívó rajta, amibe bele lehet kötni, főleg ha a többség felszínes (rassz, súly, magasság, bőrszín, vallás stb.)

2. Gyér szociális készségei és látványos mentális problémái vannak.

Elsővel nem lehet nagyon mit kezdeni, max. bevonni a tanárt, ha súlyos a helyzet. Második esetben pszichológushoz menni.

márc. 18. 13:17
 7/57 anonim ***** válasza:
100%
Én azt figyeltem meg, hogy ez a lúzer/nem lúzer felosztás annak a fejében él, aki szerint az élet olyan, mint egy amerikai film.
márc. 18. 13:21
 8/57 A kérdező kommentje:
7# Nem a lúzer a legjobb kifejezés, ez igaz. Hanem inkább ilyen magának való, introvertált, antiszociális. Én azt látom, hogyha egy ilyen ember megpróbál nyitni a többiek felé, társaságba menni, vagy közvetlenebb lenni, akkor csak furának nézik, kiröhögik, kinevetik a háta mögött. Lenézik. Tehát a csendes, különc fiú csak ront a saját helyzetén. És ezt hatványozottan felerősödik, ha nagyobb társaságba megy.
márc. 18. 13:26
 9/57 anonim ***** válasza:
94%
8: valószínűleg furán próbál közeledni, erőltetett módon... ezeken kellene fejlesztenie. Mert OK, ideális esetben mindenki szupercuki meg kedves és nyitott lenne vele... de senkitől nem elvárható, hogy végtelen számú barátja legyen és szociális munkásként tevékenykedjen bénáskodó antiszoc embereknek. Ettől függetlenül a kiröhögés gáz.
márc. 18. 13:29
 10/57 A kérdező kommentje:
Egyszerűen van olyan, aki nem emberek közé való. Annyiban volt más régen, hogy 20 éve a fura srác elbújt az osztályteremben, sétált egyedül a folyosókon, vagy bezárkózott a vécébe, most meg a telefonját nyomogatja. Ennyi változást történt.
márc. 18. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!