Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagy hátrány, ha engem diplomá...

Nagy hátrány, ha engem diplomás létemre, aki értelmiségi réteg között mozog, nem érdekelnek ezek a témák?

Figyelt kérdés

A minap feldobták a munkahelyen az árstopot, mint beszédtémát. Miért jó, miért nem jó, árrés szükségessége, hasonlók.

Engem teljesen hidegen hagy, félig-meddig nem is érdekelt és nem is értettem; hogy miről beszéltek. Ekkor butának érzem magamat, amiért nem veszek részt ilyen beszélgetésekben és mivel nem foglalkozom ilyen kérdésekkel szabadidőmben, értelmesen hozzá sem tudok szólni.

Ugyanígy nem érdekel a politika, nem tudok véleményt alkotni; nagyon maximum gyerekes és egyszerű szempontok alapján. Voltak, akik a múlt korok inflációs nehézségeiről kezdtek beszélni, de ezekről sem volt fogalmam, mert sosem olvastam utána, ilyen téren nem vagyok tájékozott. Ahogyan észrevettem, a legtöbb embert a környezetemben foglalkoztatja a politika, az infláció, a közgazdaság, a jogi kérdések. Na hát engem nagyon nem. Én úgy vagyok vele, hogy majd valahogy lesz, nem folyok bele ilyenekbe. A politikába sem avatkozom bele, nem veszek be mindent ami el akarnak velünk hitetni a politikusok, de nem is kezdek elemzésekbe.

Más dolgok viszont érdekelnek, a pszichológia, a szépirodalom, a divat. E téren kimondottan műveltnek tartom magamat. A mindennapok nehézségeit pedzegető kérdések kevésbé tudnak foglalkoztatni és kissé struccpolitikával el is kerülöm őket.

Gondolhatnak emiatt butának? Én félek, hogy igen.

febr. 12. 13:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%

Jaja, én szánalmas vagyok, de a kérdező(azaz te) nem szánalmas, amikor kioktat és közben hülyeséget beszél 🤡

Nem is levágós, hogy több felhasználóról írsz.

tegnapelőtt 11:05
 42/44 A kérdező kommentje:
Hagyd 40-es, ő már eldöntötte. Ha nyugodt lenne, nem itt vergődne.
tegnapelőtt 11:20
 43/44 anonim ***** válasza:
19%

Ugyan az a stílus is. 😃😃😃

"Hagyd kérdező", "hagyd 40-es" 😆😆😆

Na én léptem, nem érek rá egy értelmiségi körökben mozgó 🤡-ra, aki saját magával beszélget.

tegnapelőtt 11:23
 44/44 anonim ***** válasza:

41 te beteg vagy 😅. Verheted a fejed a falba, akkor se a kérdező vagyok...de nekem aztán pláne nem oszt nem szoroz, mit kébzelegsz.

Meg ugyan az a stilus? Édes fszm 🤦🏻‍♀️.

Te nem érsz ra, de itt írod szinte azonnal a kebzelgéseid.

Szép napot.

tegnapelőtt 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!